Duşuk ozelliklere rağmen neden iPhone 5S ?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Duşuk ozelliklere rağmen neden iPhone 5S ?
-
12-10-2019, 01:44:11Kayıtlı ÜyeHerkese merhaba Oncelikle başlıktaki ''duşuk ozellik'' soylemine bozulacak arkadaşlardan ozur dilerim Bu bir aşağılama değil sadece gorduğumu soyluyorum.Yeni bir cep telefonu almaya karar verdim ancak coğu insan gibi bende kararsız kaldım.Daha once hic iPhone kullanmadım ve gerek iPhone fanı, gerek diğer modellere yonelen arkadaşlara sormak istediğim bir soru var. Piyasada var olan veya cıkacağı acıklanan gerek phablet, gerek smart phone telefonların donanımları malumunuz...Efendim 2-3 GB ramler, 4k ceken +10 mp kameralar (ki Sony Xperia z2 nin 20 mp ), snapdragon 800-801 +2.0 ghz ve uzeri işlemciler, ne cozunurlulukte ekranlar ... Benim anlamadığım ve aydınlatmanızı beklediğim konu tamda bu iPhone 5S, tum bu ozelliklere sahip telefonların cok buyuk bir kısmından donanımsal olarak daha geride gozukuyor.Bunlara ek kullanıcılardan duyduğum ios un kullanıcıyı ozgur bırakmayıp kısıtlaması, bir program icin bir saat uğraştırması, androide gore ucretsiz coğu uygulamayı paralı satmaları gibi dezavantajlarda cabası.Buna rağmen deli satıyor ve benim arkadaşlarımdan iPhone 5S almamı tavsiye edenlerde bir hayli fazla Benim icin tek guzel yanı değer kaybetmiyor olmasıdır.Yani bugun alıp, 1-2 yıl sonra en az zararla satacağım marka iPhone'dur Arkadaşlar doğru bilgileri sizlerden bekliyorum.Yorumlarınıza gore ya iPhone 5S alacağım, yada diğer markalara yoneleceğim. __________________