Sony Sony Xperia Z mi Lg G2 mi ? Kullananlar gelsin.
Android Telefonlar0 Mesaj
●52 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Sony Sony Xperia Z mi Lg G2 mi ? Kullananlar gelsin.
-
12-10-2019, 01:43:45Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar uzun zamandır bu bolumu takip ediyorum yakında bende telefon alacagım yaklaşık 1 ay sonra butce limitim 1600e kadar cıkabilirim almak istedigim telefon android fazla ios lara ısınamadım yada kullanmak istemiyorum diyeyim aklımdaki telefon sony xperia z ve lg g2 z1 al diyecek arkadaşlar hic boşa zahmet etmesin 2 bin lira cıkaramam daha onceleri samsung da duşundum ama cevremde s4 s4 mini ve s2 kullanan arkadaşlarım var ben hic bulaşmıyayım samsung a bi sure sonra sıkılırım onlardan uzun zamandır xperia takip ettim ama herkez lg g2 yi onerince onuda araştırdım sizler hangisini tavsiye edersiniz gonlum g2 den yana performans olsun hız olsun ekran olsun ama dayanıklılık bakımından da xperia agır basıyor lg daha once hic kullanmadım tavsiye yazacak arkadaşlar eksileri ve artıları konusunda yazarsa sevinirim bide lg g2 nin alacak olursam 32 gb olanını alırım 16 gb bana yetmez tek soru kamera g2 nin kamera nasıl cok mu parlak cekiyor yada hayal kırıklıgı denecek kadar kotumu ? yazan arkadaşlara şimdiden teşekkurler. __________________