Sony LG G3 Mu? Sony Xperia Z2 Mi? İphone 5S Mi? 3 Gun İcinde Alıcam!Acil Yardım Arkadaşlar
Android Telefonlar0 Mesaj
●49 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Sony LG G3 Mu? Sony Xperia Z2 Mi? İphone 5S Mi? 3 Gun İcinde Alıcam!Acil Yardım Arkadaşlar
-
12-10-2019, 01:32:55Kayıtlı ÜyeArkadaşlar merhaba. Başlıkta da yazdığım gibi sizce bu 3 telefondan hangisini almalıyım? İşletim sistemi en hızlı olan, dış cercevede en kaliteli malzemeyi kullanan , pili en uzun sure dayanan, kronik sorunları olmayan , oyunları ısınma problemi yapmadan ve donma problemi yapmadan calıştıran,uzun sure kullanabileceğim aralarındaki en kaliteli telefon hangisi? Parca parca,teknik anlamda her turlu inceleyen araştıran arkadaşlara sesleniyorum.Lutfen yardımcı olun. Ben LG G3 u cok beğendim. Teknoloji sitelerinde şuan 1. sırada. Sony Xperia Z2 ile kafa kafaya bazı testlerde Sony i gecmiş durumda. Aklıma LG G3 yattı ama LG kullanmadım hic. Nasıl telefon bilmiyorum. Lutfen yardımcı olun. Arkadaşlar lutfen markalar uzerinden değil de yukarıda sorduğum sorular uzerinden cevap verin. Her anlamda işletim sistemi,parca,dış cerceve,pil,kronik sorunu olmayan,ısınma-donma problemi yapmayacak telefon hangisi? Şimdiden teşekkur ederim yorumlar icin. Acil bekliyorum. Tavsiyeleriniz ve araştırmalarımdan sonraki SONUC : Arkadaşlar yorumlarınız ve tavsiyeleriniz icin cok teşekkur ederim. Gece epey bir araştırma yaptım. Sony Xperia Z2 nin son uretim serileri haric epey uzun bir serisi tamamen sorunlu cıkmış. Kiminde kasasında acıklık varmış. Kiminde 4K video cekerken telefon ısınıp kapanıyormuş. Kiminde telefon sesi cok az cıkıyormuş. Telefonda karşı tarafın sesini alamayan insanlar var. Son cıkan seri haric ki Turkiye de son seriyi kullanıpta yorum yapan bulamadım hepsi sorunlu. Ozellikle 4K cekiminin gostermelik konduğunu 3 dakikadan sonra cekim yapılamadığını yazmış herkes. Ayrıca kasa acıklığı hemen hemen herkeste var. Yani şuan ki seriler oldukca sorunlu. Belki duzeltilebilir sorunlar ama ilk serilerde bu kadar sorun ve bu kadar ısınma sorunu cıkması beni telefondan soğuttu. Yoksa kararım Z2 olacaktı. LG G3 te şuana kadar herhangi bir problem yaşayan olmamış. Zaten tek farkları heralde Sony Z2 4K cekim yapması. 4K cekimi destekleyen TV,PC olmadıktan sonra telefondan izlesem neye yarar Ayrıca 3 dakika yapabiliyormuş en fazla. Ben normalde iphone kullanıcısıyım. Ama değişiklik olsun istiyorum. İOS sistemini cok seviyorum. Donma,zamanla fazla olan performans duşukluğu olmuyor. Samsung S5 var arkadaşta 3 ay sonunda donmaya başladı. Performansı cok duştu. Android deki korkum bu. Ama LG G3 şuan icin yorumlara bakılırsa super. 2 gun daha araştırıp buyuk surpriz olmazsa LG G3 alıcam. __________________