Merhabalar arkadaşlar Blackberry Torch 9800 , Sony Ericcson Xperia x10 , LG Chocolate BL40 iclerinden hangisini almalıyım hangisi daha iyi ? Blackberry 9800 Torch: icin şu ana kadar kotu bir yorum gormedim ancak son duyduğum haberlere gore insanlar artık kullanmayı bırakıyormuş Blackberry'leri doğrumu yada onerirmisiniz ? Sony Ericcson X10:Tek bir kotu yorum gordum daha once hic Sony kullanmadım ama şarjı cok az gidiyormuş diye bir soylenti duydum doğru mu ? Lg BL40:Bu telefon icin pek araştırmadım hic bir bilgim yok diyebilirm Sizden şoyle bir isteğim var bu telefonlardan kullanan arkadaşlar iyi ve kotu yonlerini yazabilrse cok memnun olurum.Eğer bu telefonlar dışında başka oneriler olursa onlarıda değerlendirebilirm cunku sadece bu telefonlar yok kafamda daha başka telefonlarda var ama bunlar en iyileri gibime geldi ben Nokia'dan vazgecmezdim ama Nokia bu aralar yeni telefon cıkarmadı yanılmıyorsam o yuzden bunlara baktım bende Butce sıkıntısı ise Blackberry'nin fiyatını gecmicek oneriler olabilirse cok iyi olur.. ...Şimdiden Teşekkurler Arkadaşlar...
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Sony Blackberry,SonyEriccson,Lg İclerinden Hangisi ?