Iphone, nokia, samsung telefonlardan hangisi?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Iphone, nokia, samsung telefonlardan hangisi?
-
12-10-2019, 01:22:57Kayıtlı ÜyeYa arkadaslar kafam cok karısık aklımda 3 4 tane urun var hepsinin + ları - leri var secim yapamıyacak duruma geldim bana birazcık yardımcı olursanız kişisel goruşlerinizi belirtirseniz en azından sevinirim ... Gelelim urunlere ; IPhone 3gs - Urun cok guzel bi urun 0 alıcam alırsam ben yıllardan beri nokia kullanıcısıyım suan elimdeki telefonumda 5800 XpressMusic nokia nın erişim kolaylıgı olsun cart curt bi ton şeyini biliyorum ama artık nokiadan sıkılmış gibi hissediyorum kendimi Iphonu bende guzel kılan şey mesajlaşma kalitesi ve dokunmatigi oturumlar olarak adlandırılan (nokia da ) mesajlaşma ortamı diyeyim ben o işte ama aklımda soru işaretleri var ıphone karsı ... Nokia E7 - Nokia nın yeni gozdesi N8 den gerek gorunuş olarak gerek ozellik olarak pek bi farkı yok cevremden N8 e algıdım yorumlar genelde kotu yonde parca sıkıntısı var sorun cıkartan bi urun vs. E7 de boylemidir acaba :/ E7 nin klavyesi ekran buyuklugu tasarımı gercekten cok guzel ama elime alıp dokundugumda hala o eski nokia havası sıradan menu uygulamalar vs. biraz sıkılmısım sanki nokia dan Sistem olarakda symbyandan vazgecmeyen bi nokia bitiyo sanki ? Samsung Galaxy s2 - Urune baktım tasarımı olsun ozellikleri olsun harika gayet guzel . İşletim sistemi androit gelecegin ve gunumuzun parlayan yıldızı samsung mukemmelliyetici bi tavır sergilemiş telefonu uretirken telefonu elime alıp incelemedim ama harika bi ekranı olguna eminim Amaaa işte ama sı samsung biraz kibar telefonlar saglam olmayan duşerse kolu kanadı kılıcak gibi belkide eskiden beri aklımdaki tabu samsunglar ne kadar guzel olursa olsun dayanıksız ... urun hakkında aldıgım yorumlar Iphone 4 ile kafa kafaya deniliyo bilmiyorum oylemi sizce oylemi ? Samsung Galaxy i9003 - Buda bi alternatif Sevgili arkadaşlar yorumlarınızı tavsiyelerinizi onerilerinizi 4 gozle bekliyorum yardımcı olucagınızı umuyorum (: (: (: __________________