oncelikle merhaba arkadaşlar. ben telefon almayı duşunuyorum fakat butcem kısıtlı daha doğrusu peşin parayla filan telefon alamam faturalı hat ile almaya karar verdim ve biraz butceme gore araştırdım bu 2 telefonu buldum alabileceğim fiyatlarda bu telefonlar gayet iyi geldi samsung da istemediğimden dolayı iyice cazipleştiler.ben internette biraz araştırdım fakat sizlerede danışmak istedim merak ettiklerim hangisinin performansı daha iyi. nexusun kamerası 8 g2 nin 13 mp hangisinin resimleri daha kaliteli. nexus 4.4 android g2 4.2 diyorlar peki g2 ye guncelleme ile 4.4 yuklenemezmi. hangi telefon daha dayanıklıdır,hangisini daha uzun sure kullanabilirim(pil acısından değil)cunku telefonu aldığımda en az 3 yıl kullanıcam değiştirme imkanım olmayacak.nexusun pili daha cabuk bitiyormuş sanırım.nexusun dış gorunumunu daha cok beğendim.cok fazla oyun oynayan biri değilim fakat performanslarınıda merak ediyorum.telefonu daha cok muzik dinleme,kamera,internette gezinmek icin alıcam ama aldığımda da iyisi olsun istiyorum arada oyunda oynayacağım .kısacası arkadaşlar hangi telefonu almalıyım neden? __________________