Merhaba sevgili forum kullanıcıları sizden tavsiyelerinizi bekliyorum bu yaz telefon icin calıştığım paranın bir miktarını ayırdım.gecmişte s3mini kulanmıştım bana yeterliydi kamerası falanda ama bildiğime gore kore malıydı yavaşlamalar oluyordu ama yinede idare ediyordu şimdi ben iphone 4s almayı 2 senedir istiyodum ama bildiğiniz gibi i6 cıkcak ama ben o kadarda teknoloji sevdası değilim sadece istediğim ozelikleri yazicam 1.şık olucak dokunmatiği cok hafif olucak 2.uygulamalarda donmicak delirtmicek 3.cok hızlı olmamak kararıyla hızlı bir telefon 4.on kamerası ve arka kamerası guzel olucak 5.ınstagram,twitter,face,tumblr ve bunun gibi sitelerde dolaşabilmek istiyorum anlatıklarım biraz sacma oldu şimdi esas konum i4s mi yoksa i5c mi alsam ? i5c'nin plastik olduğundan biraz korkuyorum ekranına bir şey olur diye veya az verim verir diye ve daha yeni cıktığından bir aksaklık bozukluk olur diye telefon icin 1.100-1300 civarında para kenara koydum sizce ne yapsam ? cok fazla oyun oynamicam,fotoğraf bakımından biraz yoğun olabilir bu yuzden i4s 8gb i5c 16gb donma olmasındanda i4s almada tereddutluyum. iyi forumlar. __________________