Arkadaslar oncelikle merhaba, bu iki telefondan birini almayı dusunuyorum. Daha onceki karsılastırmalara baktım, ancak kararsız kaldım. Yine de buldugum bir kac sonucu sizlerle paylaşayım: N97’de olup iPhone 3GS’de olmayan ozellikler: Mobil TV ve Goruntulu goruşme Flaş ve kamera ışığı FM Radyo, Java desteği Gercek QWERTY klavye Harici hafıza desteği TV / Projeksiyon bağlantısı FM verici: Muzik iceriğini yakındaki bir radyodan dinleyebilme Flash lite desteği ve flash video iPhone 3GS’de olup N97’de olmayan ozellikler: Multi-Touch: Ekran uzerinde cift teması algılama Ekran buyuteci HSDPA 7.2 Mbps desteği El ile odaklama Menu şifreleme Panoramik menu N97 Flaş we Goruntulu Konuşma sağlayan cift kamerasıyla cekici geliyor. QWERTY Klavye de kullanım kolaylıgı saglıyor.. Ancak iPhone'un HSDPA 7.2 Mbps desteği sayesinde interneti (3G) inanılmaz hızlı. Bizzat tes ettim. iPhone dokunmatik olarak Nokia'dan cok daha ustun.. We iPhone AppStore'daki ucretsiz uygulamalarıyla yine bir adım one geciyor sanki.. Tabi Nokianın harici hafıza desteğinin oldugunu unutmamak gerekir. iPhone'da boyle bir ozellik yok. 32 GB cok buyuk gibi gelse de cok hızlı USB veri baglantısı sayesinde doldurmak cok ta zor olmuyor.. Fiyat olarak aşagı yukarı aynılar.. Cok kararsız kaldım, fikirlerinizi bekliyorum.. Umarım benim yazdıklarım da kararsız kalmış arkadaslara yardımcı olur Şimdiden sağolun.. __________________