X6 16GB-HTC Wildwire-Sony Xperia mini-Samsung Wawe.Sizdce Hangisi
Samsung0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Samsung
- X6 16GB-HTC Wildwire-Sony Xperia mini-Samsung Wawe.Sizdce Hangisi
-
12-10-2019, 01:00:59Kayıtlı Üyeherkese merhabalar. cep telefonu almak istiyorum ama ne alsam diye sasridim kaldim nerdeyse her markanin birbirine yakin hem artisi hem eksisi olan bir telefonu var. benim bir numaram Samsung Wave Tek derdim Bada isletim sistemi olamsi. daha cok yeni oldugun apps bulmak biraz sorun diye korkuyorum. Zaten Android olsaydi bu konuyu hic acmaz siparisi coktan vermis olurdum iki numaram Nokia X6 nokia symbian hala saglam. ama islemci hizi fln biraz dusuk gibi tabii elide hic kullanmadim kullanan arkadaslar varsa bilgi versinler. uc numaram HTC Wildware Android 2.1 OS ile oldukca guclu bir telefon yanliz coznurlugu cok iyi degil ama x6 dan daha iyi bir islemci var uzerinde. htc de iyi bir marka. ve dort numaram Sony Experia Mini Android 1.6 ama 2.1 guncellemesina acik bir telefon. bu yilin sonunda sony kendi ara yuzuyle yayinlamasi bekleniyor. sony oldugundan tam emin degilim. aslinda sevdigim bir markadir ama gic touchscrrenini kullanmadim. Benim sorum kisaca siz olsaniz hangisini secerdiniz. fiyata takilmadan sadec hangisi. farzedin bedavalar birini secme hakkiniz var ve nedeninde yazarsaniz sevinirim. yok bunlari gec 300-400 dolar arlagina amerikadan sunu alsana aptallik etme dedigini bir model varsa tabiiki yazabilirsiniz... __________________