Selamın aleykum.Ramazanı Şerifiniz Mubarek Olsun.Arkadaşlar Size başımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum.
Gecen sene bir işe girmiştim .Burada benden yaşca buyuk beraber calıştığımız bir abimiz vardı.Zaman icersinde kendisiyle aynı işyerinde calışmamız dolayısıyla bir muhabbet oluştu.Ama kendisinin biraz rahatsızlıkları vardı.Sol kolunu falan iyi kullanamıyorduYani sol Tarafında bir sorun olduğu belliydi.
Gunun birinde biraz meraklı bir insan olmamın da dolayısıyla sordum.Abi dedim senin rahartsızlığın ne.Kendisi 2 arkadaşıyla beraber Gazi Osmanpaşa tarafında bir papazın mezarını kazmışlar.2 arkadaşı mezarın icine girmiş bu dışardaymış.O 2 kişiden biri mezarın icinde carpılmış ve olmuş bu arkdaş felc olmuş diğer kişi ise daha sonra başına sıkılan bir kurşunla oldurulmuş.Yani rahatsızlığını cin carpması olduğunu soyledi.Tabi o zamanlar baya bi zaman komada falan da yatmış.Yani tıbbi olarak kısmi felc gibi bişey.
Kenidisine tedavi olup olmadığını sordum teddavi olduğunu fakat rahatsızlığının tıbbi değil hocalık olduğunu soyledi.Gitmediği hoca kalmamış.Biriside demişki sende papaz buyusu var bunu ancak bir papaz bozar demişler.Abi dedim Galatasarayda ki kiliseye git o zaman belki bi care olur dedim.Ama biz iyi niyetliyiz.Neyse adamcağız zaten sıkılmış bunalmış bir cıkış kapısı arıyor cinler o kadar rahatsız ediyormuşki.Tamam ben gidecem dedi.
Aradan haftasonu gecti Pazartesi gunu ben merakla abi ne oldu gittinmi ne yaptın diye sordum.Evet gittim dedi bana Galatasaray kilisesinin papazı dediki eşcinsel bir papazla ilişkiye girmen gerekiyor dedi.Bunu soyleyen papzda 60 yaşlarında galatasaray daki o buyuk kilisenin papazı.
Dedim ki abi hic ole şey olurmu ne sacma şey.Sendedim abi gene islam da ara dualarımızda ara boşver dedim bu ib...leri.
Daha sonra aradan biraz zaman gecti ama adamın durumu gercekten kotuydu surekli cinlerin yanına geldiğini onu rahatsız edip korkuttuklarını
bu yuzden bunalımda olduğunu soyluyodu ve surekli dua okuyodu.Aklıma babamın Yuşa Aleyhisselamın yanına ziyarete gittiğinde aldığı bir kitap vardı onun arkasındaki dua geldi.Dua şeytan ve cinleden korunmak icin bizzat Peygamber Efendimiz HZ.Muhammed (S.A.V) tarafından yanındaki katibine yazdırdığı bir dua.Ve bu duayı bende bir zamanlar buna benzer bir takım rahatsızlıklar hissedip kullanmış ve daha o gece ruyamda bu cinlerin ağaaclara bağlanmış olduklarını gormuşdum.Neyse belki bi şifa olur diye dedim abi bende bole bi dua var belki faydası olur sana getireyim deim .Kendisine duanın bir fotokopisini verdim aradan yine bir hafta sonu gecti işbaşı yaptık abi nasıl oldun bir faydası varmı diye sordum.Bana dediki Allah senden razı olsun şimdiye kadar gitmediğim hoca kalmadı hic birinden boyle fayda gormedim dedi Allah senden bin kat razı olsun dedi Cumlemizden abi dedim.O gunden sonra gitgide durumu iyileşmeye başladı .Konuşmasındaki bozukluklar bile duzelmeye başladı sağlığıda psikoloyiside gozle gorulur değişimlere uğradı.Ben bile şaşırdım bu olaya.Allah'a beni bu olumlu gelişmeye vesile ettiği icin şukurler olsun.
İşte arkadaşlar bu hikaye bu duanın tesiriyle ilgili bizzat yaşadığım ve bire bir şahit olduğum bir olaydır.Belki bu yazıyı okuyan bole bir sorunu olan kardeşlerimiz varsa onlarda bu guzel duanın feyiz ve bereketinden faydalansınlar diye bunu sizlerle paylaşmak istedim.İnşallah sizlerede faydası olur.
Siz bu duayı sevdiklerinizede anlatın ve onlarada bir fotokopisini verin.Genelde genc kızlarda bu gibi olaylardan şikayetci oluyolar yani korkular gece yarısın yatakdan sıcramalar falan rahatsız eden varlıklar gibi..
Allahın izniyle faydasının olacağını goreceksiniz.Bu arada şu hıristiyan pappazlarının da ic yuzunu gormek acısında benim icin bi tecrube oldu.
Duanın hikayeside var onuda orada gorceksiniz
Fayadasını gorurseniz bu kardeşiniz icinde bir Allah razı olsun derseniz bana yeter.Allah muminlerden razı olsun.

Bu duanın hikayesinide bir okuyun.