Sony Sony Xperia Z3 mu yoksa Sony Xperia Z3+ Mı?
Android Telefonlar0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Sony Sony Xperia Z3 mu yoksa Sony Xperia Z3+ Mı?
-
12-10-2019, 00:45:48Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar; Benim şu anki telefonum Samsung Galaxy S3 ve ben telefon alacağım. Kesinlikle Samsung almayacağım cunku benim yaptığım işten dolayı su gecirmezlik cok onemli. Bu ozellik Samsung da sadece S5 de var onunda tasarımını beğenmiyorum. Su ile haşır neşirim ve surekli tatlı su sıcrama riski var bundan dolayı Sony alacağım. Benim gonlumden Sony Xperia Z3 geciyor ama şimdi her gecen gun Android Surumleri yukseliyor ve daha yeni oyunlar ve oyunlara surekli guncellemeler geliyor buda daha iyi işlemci lazım olduğu demek.. Arkadaşlar; Sony Xperia Z3 Alacağım aslında ama beni tek korkutan şey Snapdragon 801 AC modeli olması ( AB Modeli S5 Deki model 2.3 Ghz 4 Cekirdek AC Modeli ise 2.5 Ghz 4 Cekirdek ) 3 GB Ram ile ve 2 K Ekran değilde 1080 P Ekranda birleştiğinde baya iyi işler cıkarıyor. Ama Sony Xperia Z3+ da ise 8 Cekirdek 64 Bit 8 Cekirdeğide aynı anda kullanabilen Snapdragon 810 Var. Sizce Sony Xperia Z3 3 Yıl daha goturur mu beni? Yoksa Z3+ Yani Z4 mu alayım? __________________