Evet arkadaşLar bu 2 teLefondan birini aLmayı duşunuyorum. gelelim ozelliklere: Samsung S8300 Ultra Touch: Urun Ozellikleri : Renk Fume - Kırmızı Cift Hatlı ? Yok Genel Ozellikleri Kullanım ? Kamera Telefonları Boyutlar 110 x 51.5 x 12.7 mm Ağırlık 105 gr Şebeke 850/900/1800/1900 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri ? Var Ses Kayıt ? Var Sesli Arama Yok Ortam Sesleri Kayıt ? Var Kronometre Var Bas Konuş ? Yok İşletim Sistemi Standart Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Kayan Kapaklı Guc Ozellikleri Bekleme Suresi ? Maksimum 350 saat Pil Turu Li-Ion Pil Gucu 880 mAh Konuşma Suresi ? Maksimum 4 saat Bağlantı Ozellikleri Bluetooth ? Var Wi-Fi. ? Yok Bağlantı Ozellikleri Dahili Modem Yok GPRS ? Class 10 GPS ? Yok Assisted GPS ? Var EDGE ? Var 3G ? HSDPA Bağlantı Ozellikleri Push E-mail Yok E-mail Desteği Var WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Otesi) ? Yok PC Senkronizasyonu ? Var Kamera Ozellikleri Goruntulu Konuşma Var Entegre Kamera Var Kamera Cozunurluğu ? 8.0 Megapixel Kamera Zoom 4x Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Var Eğlence MP3 Calma Var TV Ozelliği ? Yok Radyo Var MMS Var Oyun Var Hafıza Ozellikleri Telefon Hafızası 80 MB Dahili Hafıza Telefon Rehberi Hafızası 2000 adet Arttırılabilir Hafıza ? Var Hafıza Kartı Tipi Micro SD Ekran Ozellikleri Ekran Tipi TFT Dokunmatik Ekran Var Ekran Cozunurluğu 240 x 320 Piksel Ekran Renk Cozunurluğu 16 Milyon Diğer Acıklama Urun ozellikleri, uretici-distributor firmalar ve ceşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Ozellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilmemektedir. Paket icerikleri uretici-distributor firmalar tarafından değiştirilebilir. Bağlantı Hızı ? 7,2 Mbps Bu teLefonda beni en cok etkiLeyen mukemmel dış gorunumu, 8 mp kamerası, tam dokunmatik olması, Veee Veee AMOLED yani 3 kat daha renkLi oLması gercekten super. N96 16 GB: Urun Ozellikleri : Cift Hatlı ? Yok Genel Ozellikleri Kullanım ? Nokia Nseries Boyutlar 103 x 55 x 18 mm Ağırlık 125 gr Şebeke 850/900/1800/1900 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri ? Var Ses Kayıt ? Var Sesli Arama Yok Ortam Sesleri Kayıt ? Var Kronometre Var Bas Konuş ? Var İşletim Sistemi Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2 Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Kayan Kapaklı Guc Ozellikleri Bekleme Suresi ? Maksimum 220 saat Pil Turu Li-Ion Pil Gucu 950 mAh Konuşma Suresi ? Maksimum 3 saat Bağlantı Ozellikleri Bluetooth ? Var Wi-Fi. ? 802.11 b/g Bağlantı Ozellikleri Dahili Modem Var GPRS ? Class 10 GPS ? Var Assisted GPS ? Var EDGE ? Var 3G ? HSDPA Bağlantı Ozellikleri Push E-mail Var E-mail Desteği Var WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Otesi) ? Yok PC Senkronizasyonu ? Var Kamera Ozellikleri Goruntulu Konuşma Var Entegre Kamera Var Kamera Cozunurluğu ? 5.0 Megapixel Kamera Zoom 4x Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Var Eğlence MP3 Calma Var TV Ozelliği ? Var ( DVB-H ) Radyo Var MMS Var Oyun Var + Yuklenebilir Hafıza Ozellikleri Telefon Hafızası 128MB RAM, 256MB - Dual ARM 9 264 MHz CPU Telefon Rehberi Hafızası Var Arttırılabilir Hafıza ? Var Hafıza Kartı Tipi Micro SD Ekran Ozellikleri Ekran Tipi TFT Dokunmatik Ekran Yok Ekran Cozunurluğu 240 x 320 Piksel Ekran Renk Cozunurluğu 16 Milyon Bu telefonda beni etkiLeten Symbian sisteminin en son versiyonu, Carl Zeiss optik kamerası, Multimedya ozeLLikLerinin geLişmiş oLması, TV oLması.. ArkadaşLar şimdi geLeLim karşıLaştırmaya: Samsung S8300; + YonLeri: Tam dokunmatik ekranı, AMOLED ekran, 8 mp kamera, inceLiği, Tasarımı mukemmel goz buyuleyici olması ve ek olarak kayan kapalı olup surgusunu kaydırdığımızda normal tuş takımı cıkıyor fakat bayağı yumuşak rahat oldugu soyleniyor(tuş takımı ile mesaj yazmayı sevenler icin) ve Ucretsiz Navigasyon sistemi - YonLeri: Wi-Fi ve TV sisteminin oLmayışı, İşLetim sisteminin Symbian oLmayışı, Hafızasının duşuk oLuşu (gerci ben 3 gb microSD alırım) Nokia N96: + YonLeri: Carl Zeiss kamerası sayesinde 5 mp'in ustune fotoğraf cekmesi (Samsung'a yaklaşırmı bilmem), Symbian işLetim sistemi, 16 gb hafızası, 3.5mm evrenseL profesyonel kulaklık girişi, Wi-Fi ve TV ozeLLiğinin oLuşu, ek olarak hafızasının 24 gb'a kadar arttırılabilmesi, N-Gage oyunLarı - YonLeri: Dokunmatik oLmayışı, Kayan kapağını acmak icin birazda ekrana baskı uygulanıp acılması(ekran icin kotu), Ucretli navigasyon sistemi Bu 2 teLefon arasında kaLdım arkadaşLar Lutfen yardım edin :S __________________