nokia 6670'ten nokia n73 e
Nokia0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Nokia
- nokia 6670'ten nokia n73 e
-
12-10-2019, 00:37:21Kayıtlı Üyenokia 6670'ten nokia n73 e;; nokia 6670 im wardı aşırı yavaşladı format attım hic bi sorunu yokken geri tuşu calışmamaya başladı tabi yazılımsal bişi olduu icin endişe duymadım yazılım yenileyerek duzeldi ama kardeşime yeni telefon alıcaktık onun yerine ben 6670 i kardeşime werdim kendime n73 aldım asıl şeyler bundan sonra başlıyo n73 ile igili bi kac bişey anlatıcam;; *kamerası mukemmel 3.2 megapixel,cift kamera,8x optik zoom,16x dijital zoom war gece de mukemmel cekiyo vb şeyler işte ama tuhafıma giden yerleri;; kameranın ayrı cekim tuşundan başka tuşla cekim olmuyo, resimleri ve vidyoları klasore atsan bile yine hepsini bir arada gosteriyo, muzik calar haric dier uygulamaları aramakapatma tuşuna bastıında beklemeye almıyo menu tuşuna basıp geri drseniz alıyo harbi tuhaf daha tuhaf olan bişey de tarcihlerde her şarkıyı gostermiyo zil sesi yapmak icin uğraştıınızda, galeriden girip zil sesi olarak ata diyebiliyorsunuz ama msj sesi yapamıyorsunuz o zmn da bunun gibi tuhaf ve benm icin gıcık edici şeyler war sadece bunların yuzunden nerdeyse 6670im daha iyi diyesim geliyo acıklarsanız sewinirim şimdiden tşkler __________________