Iphone 4 den
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●45 Görüntüleme
-
12-10-2019, 00:34:01Kayıtlı ÜyeBeyler sa ilk telefonlarımdan biri 2300 6230 6600 6630 e-250 derken dokunmatik telefonlar cıktı ilk dokunmatigim sony xperia arcdı takasa girdim discovery ile ordan iphone 4 e yukseldim hep takas yaptım iphone 4 memnunum ama 8 gb olması 1 album yapınca 2 resim oluyo resmin orjinalini silince resim kayboluyo 2 resim fazla hdd dolduruyo bide video falan indirmiştim baya nereye attıysa silinmiyo oda fazlalık oluyo sonra bide sahibinden .com da mesela bişi gordum ucuz ara tuşunu bastıgımdam direk arıyo mesaj atamıyom iphon dan bu gibi ozellikler den dolayı iphonu bırakıyom belki ilerde iphone 4s 64-128 gb ye gecerim şimdi benim telefon 600 tl ediyo aksesuar var hepsi sıfır kırılmaz cam jelatin vs sıkıntı sı sıfır sizce ne ile takasa gircem arkası cam kasa yanları metal olması ii olur sony m4 mesela abimde var ama androidi ii fakat tasarımı kalitesiz gecen avea 4 verdiler androidi berbat siz olsanız ne yapardınız bu gune kadar grand neo 1320 grand 2 lg g2 mini s3-s4 verdiler sevdigim teleofon casper v10 not serisi lenova k not serisi birazda evde bişiler alıp satarım şahsen gecen de 3 aylık general 4 g verdiler adam 5s le takas etmiş şansa işte siz ne dersiniz birazda hep aksesuar alırım iphone 4e en son renkli cam kasa alıp ffiyatı 700 mu yapsam __________________