Arkadaşlar gectiğimiz gunlerde HTC 10 satın aldım. Teknik detaylardan bahsetmiycem, merak eden zaten HTC'nin sitesine girip bakabilir. Burada sadece on izlenimlerimi oznel olarak kısaca paylaşmak istiyorum. Eğer telefonu almayı duşunen olursa merak ettiklerini alıntı yaparak sorabilir. Tasarım Telefonun tasarımı malzeme kalitesi olarak ust duzeyde. Ozellikle inceltilmiş kenarları oldukca hoş gorunuyor. Telefonun on tarafı eski HTC modellerine nazaran oldukca değişikliğe uğramış. Dokunmatik olarak calışan, home tuşu eklenmiş. Bu tuş aynı zamanda parmak izi okuyucusu işlevi goruyor. Tasarım ve kullanışlılık olarak cok beğendim. Bazı kişilerin telefon cok kalın eleştirilerini duyabilirsiniz. Telefonun kalınlığı M8 kadar. M8 kalın değilse, buda değildir. Kamera Şimdiye kadar sadece HTC nin değil, aynı zamanda akıllı telefon tarihinin en iyi kamerası bu telefonda mevcut. Netleme hızı, karanlıkta ışık alma performansı, video kalitesi mukemmel. Bu defa olmuş... Ses HTC zaten ses konusunda tartışmasız en iyi telefonları uretiyordu yıllardır. HTC 10 ile bunu daha da ileriye taşımış. Şunu soyleyeyim sadece, telefonu aldığımdan beri ipod u kullanmıyorum. Batarya Telefonu kısa suredir kullandığım icin bu konuda yazmak icin erken, fakat şimdilik bataryası beni 1,5 gun idare ediyor. Ancak şunu da belirtmekte yarar var, telefonu yeni aldığım icin o hevesle cok karıştırıyorum. Arayuz Sense arayuzu zaten yıllardır sade ve stabil calışıyordu. Yine bu konuda ilerleme kaydedilmiş. Telefon cok hızlı ve akıcı bir şekilde hatasız calışıyor. Sense arayuzunu seviyorsanız bu telefonu seversiniz. Ama ben touchwiz seviyorum diyorsanız bunu beğenmeyebilirsiniz. Tamamen kendi tercihiniz. Ama yine de HTC Freestyle temaları gormeden yorum yapmayın derim. Telefon Isınıyor mu? Bu pek cok insanın merak ettiği bir konudur zannedersem. Isınmayan telefon yoktur arkadaşlar. Isınma bizi rahatsız edecek duzeydeyse ve telefonda performans kaybına neden oluyorsa sorun olur. HTC 10 cok fazla ısınan bir cihaz değil. Şarj olurken biraz ısınıyor, ama yarım saatte %50 şarj olan bir cihazın şarj olurken biraz ısınması gayet normal. Birde telefon metal kasa olduğu icin ısıyı yayıyor. Siz de telefonu elinize aldığınızda Samsung, LG gibi markaların telefonlarına gore biraz daha sıcak diyeceksiniz. Ama diğer markalar HTC den daha az ısınmıyor, sadece ısılarını HTC gibi dışarıya cok fazla yaymıyorlar. Bu da reklamı. ---> Tıklayın __________________