iPhone 11 Koşun Kavga Var: iPhone 11 Pro Max VS Galaxy Note10+ Karşılaştırması
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●54 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 11 Koşun Kavga Var: iPhone 11 Pro Max VS Galaxy Note10+ Karşılaştırması
-
12-10-2019, 00:21:18Kayıtlı ÜyeAndroid ve iOS platformlarına sahip telefonlar arasında uzun bir suredir bir rekabet soz konusu. Şu an da tartışmaya acık bir şekilde en iyi Android işletim sistemine sahip en iyi telefonlar en yeni ve en iyi iPhone'u karşı karşıya getirdik. Sorumuz da fazlasıyla basit: Hangisi alınır? Samsung'un en son amiral gemisi Samsung Galaxy Note10+ ve Apple'ın son amiral gemisi iPhone 11 Pro Max'i karşılaştırdığımız bu videomuzda telefonların tum ozelliklerine değinmeye calıştık. Boylece hem telefonların ozelliklerini tekrardan hatırlayabilir hem de bu ozellikleri karşılaştırma imkanına sahip olabilirsiniz. Bircok kişinin de bildiği uzere aşağı yukarı bir ay arayla tanıtılan iki cihaz, iki işletim sistemini de temsil eder nitelikte ozelliklerle kullanıcı karşısına cıktı. En ust duzey parcaları ve en ust duzey teknolojileri icerisinde barındıran telefonlar, bazı Samsung hayranlarına "Ben artık iPhone'a geciyorum" dedirtirken bazı Apple hayranlarına da "Ben artık Samsung'a geciyorum" dedirtecek kadar başarılı ozellikleri catısı altında topladı. İnternethaber __________________