Sony 250-300 ytl arası- civarı sonyericson lzm, yardım..
Android Telefonlar0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Sony 250-300 ytl arası- civarı sonyericson lzm, yardım..
-
12-10-2019, 00:19:13Kayıtlı ÜyeArkadaşlar sizden bi konuda yardım isticem. 3 ay kadar once w550i almıştım fakat sağlam şekilde duşurdum ve baya bi parcaya ayrıldı, duzeltilebileceğini sanmıyorum. Şuan tekrardan o ayarda bi telefon alabilme olanağımda yok (hala taksidini oduyorum ) ama yine sony ericson markalı telefon almak istiyorum..Buna ayırabileceğimde 250-300 ytl civarı bi param var. Araştırdım z550i ile z530i var bu civarda...sizce hangisini alayım ? z550i 'ye sesi az cıkıyor diyorlar..z530i de ise radyo yok..istediğim ozellikler yani bu paraya anca bu kdr olur zaten ama , şole 1.3 mp kamera, radyo, artırılabilir hafıza, kızılotesi olmasada olur ama bluetooth mutlaka olsun..z550i kullanan arkadaş var mı aranızda ? z530 ile arasında 20 ytl fark ama radyosu var ve kamera 1.3 mp...yardımcı olursanız sevinirim..yine 250-300 civarı başka markada onerinizi alayım ama bunlar gibisi yok gibi..samsung'tan nefret ediyorum cunku şarjı en cabuk biten marka samsung..kac yıldır hala duzeltemediler bu eksiği..neyse tşk.. __________________