Selamın aleykum ; Arkadaşlar oncelikle herkeze merhaba . Konuyu acacak yer bulamadığım icin buraya acıyorum . İlgili yer varsa taşınırsa sevinirim . Arkadaşlar altyapı olmayan bir yerde yaşıyorum . Kablosuz bir internet almak istedim . Son zamanlarda trend olan bu Superbox 4.5G uygulamasını inceledim . Sadece fikir almak istiyorum . İlk gorduğumde cok sevinmiştim . Cunki Limitsiz bir internet olduğunu sanmıştım . Şuanda ; 50gb AKK ile limitsiz internet 99tl kota aşıldığında hız 8mb sabitleniyor . Herşey cok guzel fakat 2019 ocak ayında Limitsiz diyerek verdikleri bu hizmet 50gb kotalı halini alıyor . Yani dururyor ve ek paket alman gerekiyor . Muşteri hizmetlerinin verdiği bilgi bu . Şimdi sizlere soruyorum . Bu hizmet alınır mı ? Ha birde gece 2-8 uygulaması bu hizmette gecerli değil BTK tarafından ugulanan yasayıda kapsamıyormuş ne hikmetse ... Kotadan yiyiyor yani Aslında 2019 da AKK nın tamamen kalkcağı soyleniyor . Sizce beklemeli miyim ? Goruşleriniz nelerdir . Şimdiden herkezin emeğine sağlık . İyi forumlar ... __________________