"Şımarık Yahudiler, 3. fesad donemlerini Post-11 Eylul-3.Dunya Savaşı ile 5 yıl once başlatmışlardı. Hamas ve Hizbullah'ı bolgeden temizleme politikası, 1996'da 'Net Kırılma' raporu ile onceden yazılmıştı. Unlu İslam Alimi Muhiddin Arabi, bu donemin Yahudilerin toptan yok oluşu ile sonlanacağını 1000 yıl once kerametvari bildirmişti. Araplar, gercek kahramanlarını buldukları zaman kaderin kacınılmaz hukmunu muşahide edecegiz."

Yukarıdaki yazı Faruk Aslan'ın Araplar kahramanını arıyor! başlıklı makalesinden alınmıştır. Ayrıca, makalenin sonunda yer alan aşağıdaki anlatım da İsrail'in dunyaya ve Filistinlilere bakışını anlatması acısından cok anlamlı..

" 6 yıl once İsrail'in Ankara Buyukelcisi Uri Bar'a sorunu cozmek icin Osmanlı fermanları formulunu kullanmalarını onermiştim. Aldığım yanıtla şok oldum.

- Ne Osmanlısı, Osmanlı oldu ve bir daha geri donmeyecek. Guc bizde. Ne istersek onu yaparız. Gerekirse tum Filistinlileri surer veya oldururuz. "

Ey Kadir-i Mutlak olan Rabbim, kendilerinde guc vehmeden bu insanlarla ilgili hukmunu goreceğimiz gunlerin yakın olduğunu umid ediyoruz. Sen mazlum muslumanlara yardımını esirgeme Ya Rabbi!. AMİN