Arkadaşlar bundan 1.5 ay once hattımı vodafone taşıdım genc avantaj faturalı aldım 500 dk+5000 sms her yone + 6 ay boyunca 500 mb internette girebilecektim . 25 lira ucreti +1 lirada devlete vergi buraya kadar herşey guzel problem yok fatura geldi 41 lira . Aradım muşteri hizmetlerini neden boyledir diye internete erişiminizden dolayı 15 lira fazladan gelmiştir diyor bana sunulan 500 mb paket tanımlı değil ama isterseniz + ucret verip alabilirsiniz dedi bana sunulan pakette olması lazımdı hatta mesaj olarak hattınıza tanımlanmıştır diye mesajda yolladılar buna guvenip girdim paketi aşmadım zaten telefon e250 internet paketi aşamam girdiğim bir facebook zaten turkcell 100 mb veriyordu 60 mb artıyordu gecmediğinede eminim gectiyse hani gectide demiyorlar mağdur durumda kaldım bunlar yaşandıktan 3-4 gun sonra hattınıza 500 mb internet tanımlanmıştır diye yeniden mesaj attılar bana sunulanla yapılan haksızlık niyedir ve utanmadan soyleyince bizim vodafone bilmem bişeyden girmeniz lazım yoksa ucret odersiniz diyor verdiğiniz internet hepsini kapsar soyluyorum paketiniz bulunmamaktadır diyip başlarından atıyorlar hakkımı nasıl arayabilirim gerekirse dava acmak istiyorum yardımcı olurmusunuz arkadaşlar nedir boyle şey olabilir mi ? __________________