Oncelikle forumdaki herkese selamlar. Bugun size başımdan gecen bir olayı anlatacağım.iPhone cihazımı yere duşurdum acmıyordu.Cankayada firma adı Cep Center olan Faruk ve Şahin adlı kişilere goturdum beni dışarıda beklettiler cihazımı teknik servis bolumune aldılar. Benı 2 saat beklettikten sonra bu cihaz olmaz dediler. Bende cihazımın garantili oldugunu soyledım. Yetkili servise gotursem bişeyler değişirmi diye sordugumda goturme dediler biz yapamazsak kımse yapamaz dediler gene benım ıcımdekı kuskuyla yetkili servise goturdum yetkili servisten bu cihazın icinin tamamının calındıgı batartyasının pilinin kamerasının ve anakartının olmadıgını soyledıler ben tekrar cep centere geri dondum bunları takmayı unutmussunuz dedigimde benı resmen dovuyolardı suan savcılıga gıttım suc duyurusunda bulundum ben dolandırıldım sız dolandırılmayın . Bu sahtekarların iletişim bilgileri Firma Adresi 1360 SK. NO.14 Cankaya /İZMİR Telefon& Fax 0232 4832855 GSM:0537 917 09 11 GSM:0506 486 35 50 __________________