AVEA Cok Kaliteli ve Guvenli (!) O kadar ki ;
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●49 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- AVEA Cok Kaliteli ve Guvenli (!) O kadar ki ;
-
11-10-2019, 23:57:09Kayıtlı ÜyeAVEA Cok kaliteli ve guvenli bir cep telefonu o kadar guvenli ki ; 3 Yıl boyunca kullanmakta olduğum hattım 1 hafta once arama yapmamaya ve aranmamaya başladı. Şebeke hatası uyarısı almaya başlamıştım. Daha sonra muşteri hizmetlerini aradım ve bana telefon ayarlarından şebeke secimini "otomatik" değil "el ile" seceneğini secmemi soylediler. Bunu yaptıktan sonra telefonum yine eskisi gibi calışmaya arama yapmaya ve aranmaya başladı. 22 Ocak'ı 23 Ocak'a bağlayan gece saat 00.15 civarlarında bir arkadaşım hÂl hatır sormak icin beni aradı 40 dk kadar konuştum. Daha sonra telefonu kapattığımda telefon "Sim kart kaydı yapılamadı" uyarısı vermeye başladı. Ertesi gun yani 23 Ocak sabahı Avea Muşteri Hizmeteri ' ni aradım. Telefonu acan hanfendi , ne dese beğenirsiniz ? -Hattınız sizin adınıza kayıtlı değil ! Kısa sureli bir şaşkınlıktan sonra, olabilir belki hat başka bir aile uyemin adına kayıtlıdır dedim ve onun adını verdim fakat aldığım cevap aynıydı ; "Bu hat sizin adınıza kayıtlı gozukmuyor". Tamam dedim anladım benim adıma kayıtlı değil, soyadlar bile mi uymuyor diye sordum, Avea Muşteri Hizmetlerindeki hanfendi ; "hayır soyadlar da uymuyor" dedi. Tekrar muşteri hizmetlerini aradım acaba bu hanfendi mi dunyadan bir haber diye, cıkan başka bir hanfendi "Sim kartımın eskimiş olduğunu ve avea bayisinden değiştirebileceğimi " soyledi. Bugun o'nun icin bir avea bayisine gittiğimde bu hattın kimin adına olduğunu sorgulattım ve bana bu kişinin adının Baş harfinin Ş soy adının baş harfinin H olduğunu soyledi. Evet , hattımı başka birisi uzerine gecirtmişti. benim adımda ne bir Ş harfi var ne de soyadımda bir H harfi ! Başkası uzerine gecmişti bu hat. Hem de benim hic haberim olmadan . Bu işlemlerin yapılabilmesi icin, Turkiye Cumhuriyeti Nufus Cuzdanımın birisinin eline gecmiş olması, kimlik fotokopisini cektirmiş olması gerekliydi. Ama hic birine ihtiyac duyulmadı ! Başta soylemiştim muşteri hizmetlerini aradım diye Az once tekrar aradım bant kaydı avea abonesiyseniz 1 i değilseniz 2 yi tuşlayın dedi ben 1 i tuşladım diğer 3 aramada yaptığım gibi fakat ne olsa beğenirsiniz ? -Girdiğiniz numara bir avea hattı değildir ! Benim numarımı ustlerine gecirdikleri gibi ustune bir de numara taşıması yapmışlar !! Diyelim ki bu numarayı ustune alan kişi, benim rızam olmadan ustune alan kişi, bir seri katil. O zaman herhangi bir suclamada şimdi benim ustume kalırsa ne olcak ? Bunun hesabını kim verecek ? Yakın zamanda gazeteye de ilÂn vererek herkesin avea'Nın ne kadar guvensiz ve kalitesiz olduğunu calışanların nasıl calıştıklarını, benim rızam ve bilgim olmadan numarımı nasıl başkasına verdiklerini ve en yoğun zamanımda beni bu işlerle uğraştırarak bana verdikleri maddi ve manevi sıkıntıyı herkese ileteceğim bu benim artık bir gorevim oldu. Avea'ya gecmek ya da yeni Avea hattı almayı duşunuyorsanız bir daha duşunun derim. Hic haberiniz olmadan bir gun numarınız bir katilin bir teroristin uzerine gecebilir, sizin ustunuze kalabilir. __________________