Arama yapmak icin 'CTRL + F' kombinasyonunu kullanınız. Gitmek istediğiniz konuya tıklayınız. avea sms paketleriyle ilgili Turkcell faturasız hat kac para ? Turkcell sms paketi olanlar acil baksın. !!! 543'lu hattımı taşıdım bilinmeyen cağrılar arttı! Telefon kapalıyken gelen mesajları gorebilmem icin 24 saat icinde acmam mı gerekiyor yeni avea hattım Hattı Kendi Ustume Alma Turkcell Internet Pakedi ? Bağlantınız Kesildi Hatası vodofone 5tl modem fatura sorunu Turkcelliler AciL Yardım! :S Kapatılmış Numaraya SMS Gider Mi? Turkcell Nar Kampanyası turkcell kontor yiyor Mobil internet hakkında yardım.. Cep telefonundan faks alabiliyor muyuz ? avea'dan avea'ya şarkı gondermek Yurt dışından cihazlar icin PASAPORT KAYDI (Tum Turkiye'ye)!!! mesajlarım duzgun iletilmiyor ..! Programsız Vodafone Gunluk 10 sms Bedava Numaramı gizli numaralara kapatmama rağmen " Ozel Numara " diye birisi arıyor. Faturalı Hat uzerinden 2 tane Kampanyalı Telefon alma "Surekli Gizli Numara Olarak Arama" iptali Operatorum Turkcell ama 0.facebook'a giremiyorum ! Vodafone Mobil Odeme Yardım Turkcell 10.000 Sms Paketimi İptal Edince Kontor Geri Gelir mi ? 10 Dakika Oldu.. Avea Hat Alıcam Bi Bakarmısınız? sizce hangisi vodafone 25 tl mi avea 19 tl mi Şebeke ici aylık 10.000 sms paketim yenilenmedi. telefona internet alacağım biraz bilgiye ihtiyacım var Turkcell BlackBerry Kampanyası Mobil Faceden video paylasmak Avea Faturalı Hatda 0.facebook VINN ucra yerler Turkcell Faturasız hat (hazır kart) başlangıc paketi kac tl? Turkcell Parca TL satılır. Tum Bankalar 0.facebooka neden giremiyorum? Avea Jet Fatusası Odenmemesi Durumu En avatajlı Hat ve Tarifesi ? Arkadaşlar Avealıyım Mesaj Atamıyorum..... Turkcell TL gitme sorunu... Turkcellden aveaya gecicem ama bakiyem ekside Sms Kapmanyası Acil Yardım Turkcell telsiz kullanım ucreti? Avea Mı Vodafon Mu Turkcell mi (3g modem) Dorduncu Gsm Operatoru? Turkcell faturalı hat kullanan arkadaşlar; Mesajım gidiyor ama aynı No'dan bana gelmiyor Turkcell Tl Satılır Uygun Fiyata verıcem Elımde 90Tl var GSM Operatorleri Bolumu İndexi - Tum Konular sms paketi 5,8 tl mi? ##//VINN mı ? VODEM mi ?//##__GUNCEL 2011 02124441500 gercekten aveanın numarasımı ? Turkcell ''0.facebook.com'' ucret alıyor. Yolladığım Sms'ler Ya boş Gidiyor Yada Yarım Gidiyor (Turkcell) Avea Jet'e Bulaşmayın !!! bugun vodofone gectim hattım aktif değilmiş nolur yardım acill Turkcell Facebook'ta Rekor Kırdı Kamu300 Plus Tarifesi Turkcellden kalan bakiyemi yeni hattıma almak ? hattı kendi ustumuze alma Avea da beni arayan gizli numarayı nasıl oğrenirim? lutfen yardım Beni bir numara caldırdı ama o numarayı arayamıyorum Bedava Sms Gondermek Turkcell Avea Vodafone ¿ Operator değiştirmek ¿ Tarife Değiştirsem Hesaptaki Kontor Gider Mi? 0.facebook yardım Turkcell Superonline 1000 Mbps hızında fiber internet hizmetini duyurdu Harika kampanya!! Operator BiL (Avea-Turkcell-Vodafone) Turkcell'den bedava gunluk 50mb internet ve bir cok hediye turk telekom en ucuz tarife? Farklı bir kontor soygunculuğu Turkiye & Fransa Sms , Konusma Yardım Turkcell Kazan Kazandır Avea,Turkcell,Vodafone Tum Tarife ve Kampanyalar [Surekli Guncel] CEP AVANS SERVİSİ İLE PARANIZIN - 'lere duşmesi hakkında BİLGİ .. turkcell vodafone geciş yardım Yedek sim kart Cıkartma Yardım . Lutfen bakın cok acil turk telekom hattı tarfie ucretleri bilgi? Gereksiz servislere uye olmamak icin yapılması gerekenler En uygun vınn Telefonunuzdan sınırsız Facebook kullanın! Avea'dan yeni cihaz kampanyası! Uzerime kayıtlı faturasız hat almak istiyorum ama... Turkcell yeni 'Limitsiz VINN' tarifesi Avea'dan genclere yonelik,cazip fiyatlı yeni telefon kampanyası! Turkcell'den yeni avantajlı gnctrkcll kampanyaları! N73 Usb Modem turkcell İnternet Sorunu...Yardım! Turkcell eksideyken numara taşıma sorun olur mu? Turkcell bahar cihaz kampanyası- uygun fiyata Turkcell Hat Kırılınca Ne Zaman İptal Olur Aveanin CaĞdiŞi ayibi...!!!! ##### Avea'dan 1 hafta Boyunca 2000 Dakika Kazanma .. Ustelik Bedava ## .. ##### Avea'dan 1 hafta Boyunca 2000 Dakika Kazanma .. Ustelik Bedava ## .. Vodafone sUper İnternet paketİ Vodafone İnternet Paketleri Vodafone Genc Avantaj Hakkında bir soru? Turkcell Super Fırsat Dolandırıcılığı Yardım Vodafone'dan genclere yonelik yeni telefon kampanyası!Blackberry Curve Turkcell Live Messenger 4.9 Link Sorunu Vınn ile mesaj atma sınırı ? Yardım : Avea jet modem yasaklı sitelere nasıl girilir Vodafone'dan ayda 1 TL'ye akıllı telefon! Telefon Mesaj Gecmişi Cıkartılır Mı ? Avea E Posta Sorunu | Uluslararası ucretsiz sms gonderme (Uyelik gerektirmiyor) Turkcell'in "%50 İndirimli" 100 MB İnternet Paketi Kampanyası ne zamana kadardı ? Vodafone Hat Sorunu Vodafoneda m.facebook girince kontor gidiyor yedek sim kart Vınn faturası turkcell kamu 1200 tarifesinde sms nasıl ucretlendiriliyor?? AVEA Cok Kaliteli ve Guvenli (!) O kadar ki ; Arkadaşlar anycool t628 hakkında gprs ayarı Turkcell ucretsiz uygulama sitesi?? operatorlerin avantaj ve dezavantajları ayda 8 tl ye pc de internet sınırsız Wirofon GSMobile Bilgi Sms.i İptali Sms engelleme yardim VOdaFone Bug Acil yardım(Avea-ayda 1 15lira tl duşumu)birşey yapmadığım halde. Turkcell hat ne kadar Turkcell'den yeni bir servis AileHekimim Kim? Avea Gprs,wap ayarları yardım Turkcell Hat Sorunu Puk kodunu bulamıyorum Vodafone hattım 3 gundur yok :'( Turkcell Vınn Kısa Mesaj UCreti HAT alma Turkcell icin aylık sms tarifeleri ? 532 li eski hat satıyolar nasıl oluo... Sorun kimde? benden habersiz tarife değişikliği ve kabarık fatura 532 li hat parayla mı? Turkcell TL Avea Faturasız Hatlarda Dokumann Durumu turkceli sevmiyorum paralarım gitti Yardım please Vodafone 500sms İptal Olmuyor [Yardım] +915... numara kimin olduğunu oğrenmek Sony Ericsson W205 Vodafone Manuel Wap Ayarı(yardım) Vodafone w715 telefon kampanyası Vodafone'da ucretsiz facebook var mı? Gizli numaradan arayanı oğrenme Avea 3G Modem |3G değilde Gprsten bağlandığım İcin 668 Tl Fatura :S Lg KF510 Harici Şarj aleti Gencturkcell Sorunu Paypal ile TL kontor yukleme Avea Yurtdışı Avea Hattım İptal oldu Geri Actırabilirmiyim acaba ?? Vodafone Kullanıcıları Yardım ( Aveayı KKTCde kullanmak ? Yardım!!! 3gye yeni gectim int. paketi hakkında sorum var My Vodafone bedava sms hakkı yardım... Kart başka tlf takınca mesaj hatası Chip 3g testi gecersiz sim YARDIM ... Paket Alamıyorum LimitsizSMS - Her yone sınırsız sms gonderin ! "Sim Card Rejected" Veya Sim Kart Reddedildi Hatası Yardım Lutfen Turkcell de sure uzatan en az Tl miktarı ne kadar ? yeni nesil dolandırıcılar...kontur cetesi hakkında!!! turkcell cıkmayan fatura CepLimitsiz Gunboyu Vodafonelular turkcell 3G vınn kota 1.paket 2.paket? gecersiz sim 3G İle Kablolu İnternet Bağlantısının Kota Yeme Şekilleri Farklımı :S?Lutfen Bakın! Avea 10000(+1000) sms paketi hakkında Turkcell 3g hakkında. Vodafone-Samsung B3410 İnternet Ayarları Yardım... En Sağlam Alt Yapılı,En Hızlı Ve Avantajlı 3G Modem Paketi Hangi Şirketin? Turkcell'in GPRS sacmalığı Avea 10000+1000 SMS Avea taraftar paketi Kontor ceteleri can yakıyor Turkcell ne yapmaya calışıyor boyle ??? Vodofona gectm ama aklıma birşey takıldı Telesekreter En iyi geciş kampanyası hangisi Hat Sorunu .. Avea Harbi Tarife Avea / Bir Numaranın Mesaj atmasını veya aramasını engellemek. Telefondan Face'ye Girerken Bilinmeyen Dosya Bicimi Sorunu [İCERİ] Kayıt Formunu Dolduran İlk Kişilerden Biri Ol 3 SAAT BEDAVA Konuşmayı Kap [GNCTRKCLL] Turkcell e Gectim Fakat.. İndirimli Numara Tanımlama Turkcell Faturalı Hatlardaki SMS Paketleri (Desteklerinizi Bekliyorum) Numara Taşıma Hakkında.. Turkcell 10bin sms? Turkcell'e Numara Taşıma ucreti hakkında soru.. Telefondan İnternete Girerken Hafıza Dolu Sorunu! [İCERİ] boş sms sorunu Turkcell Hattım Acılmıyor Vodafone İstediğin Zamanda Sms Gonderme (Acil Yardım) Turkcell 1000 Sms aboneliği iptal ettirmek ? :/ Yardımm .. Şuanda En avantajlı tarife hangisi? Acık ve Kapalı hat Nasıl oluyor? Turkcell Faturalı Hat Vodafone Abonelik Bilgileri..Yardım Lutfen! Turkcell Sabit hatla ayda 7 tlye 400 dk vardı devam ediyormu kampanya ayda 29 tl'ye her yone 300 dakika[turkcell] Bir Sorum Olacak vodafon modemi alana teknosada 1000tl lik indirim dershane smsleri yardım... ! “Gencsen Geleceksin” 30 bin oğrenci ile buluştu Vodafone avantajlı mesaj paketleri Bu 3G Ucretlendirmelerini Anlamadım!Lutfen Ozetlermisiniz : )? Vodafone Yeni Super Parmak SMS Paketlerini Kullanıcılarının Hizmetine Sundu Herhangi bir servise uye olduğumuzu nasıl anlarız Vodafone yenİ sms kampanyasi Vodofone sUper sms Tum Modellerde İşe Yarayan, En Onemli Cep Telefonu Kodları | Avea Katlayan Tarifede Kalan Tl Miktarını Oğrenme Vodafone 3G ile Telefondan İnternete Bağlanmak Avea Bizbize Kamu Kalan Dakika Sorgulama! Calarken Dinlet GSMobile hk. 2 sorum olacak. Avea TL-Kontor olayı.. Bakarmısınız. Vodofone msj atmıyor Abone olduğum paketler Video İzle - Kontor Kazan Eskişehir'de hangi 3g modem onerilir? Turkcell FaturaLı Numarayı Taşıma Yardım Please..! Bilgi Mesajları Yayını Kodları... (Tum Operatorlerin Var) kontorden paraya geciş sisteminde kontorler gidiyormu Hatlarda sorun Avea sms paketi ile ilgili sorun kontorlu telefon karşıdan aranmaya kapatma 10bin sms iptal olmuyor 10.000 sms Vodafone'den Turkcell'e gectim mesaj merkez sorunu Turkcell Menu Hakkında Harbiii Harbi tarife! LG KS360 Vodafone Turkcell 10bin sms paketi olmuyor.[Acil yardım] Gelen Msj Engelleme | Tum Operatorler ve Telefon Markalarında gecerli Turkcell ve Facebook Turkcell'den gonderdiğim mesajlar iletilmiyor yardım lutfen.. Hangi Tarife 3g İnternet Avea Vodafone Turkcell ??? avea reklamda oynayacak taraftar arıyor!!! Bilgisi olan yardım edebilir mi lutfen Avea hattimla sms atamiyorum lUtfn yardim avea mms hizmeti Avea mı Vodafone mu odemeli arama isteğinde bulunmanız gecici olarak engellenmiştir vodofone messenger Turkcell 3 ay Dolma Sorunu ? yardım pls Avea Online Hizmetler Sapıttı[Her cevaba,her yoruma +Rep) Avea Astronoloji(Burc)Paketi İnternet Uzerinden Bedava Mesajlaşın Turkcell'in Yeni Sınırsız Sms Kampanyası vodafone 250 dk hediye sorgulama?yardım Turkcell Hattımı kayßettim Yenisini Cıkartıcam ßi bakarmısınız Vodafone web sms gonder butonu sorunu vodafone live ayarları gerekiyor yardım lutfen. genc avea'lı olsam mı??? Turkcell sure uzatma bilgin varsa tıkla lutfen acill.. turkcell hakkında 2 sorum var LUtfen bakin nolur CildiracaĞim Şİmdİ!!!!!! Avea'dan LG netbook Avea odemeli iptali Turkcell giderek yabancılaşıyor! Turkcell mahkeme kararına karşıymış!!! Her Sabah Saat 9'da Şebeke Yok Uyarısı Alıyorum Turkcell avea vodafone kontorlerİ Şok fİyatlar Turkcell den Vodafone'ye gecmek turkcell hattıma tlf. numarası nasıl kaydederim ? Tel cekiyor ama mesaj gondermiyo yardım Turkcell 3g kandirmacasina bir dur diyelim.. Avea Gelen Arama Yardım... turkcell hattım kayboldu aynı nuramadan cıkarta bılırmıyım acıl lazımda _???? Beni Rahatsız eden birini nasıl engellerim ? Turkcell den Vodofone ye gecmek 1 sorum var ! Bakın lutfen Turkcell abonelerinden fazladan aldığı parayı iade edecekmiş!!!! IMEI Numaram Klonlanmış bu nasıl iştir :S Mesaj Gonderimi Başarısız ?? Avea Puk Sorunu Turkcellin İlginc Mesajı Sizede Geldi mi ? (Tc. Kimlik Sorguluyor) Tuketiciler Birliği Turkcell'e Dava Acıyor! Turkcell mi Vodafone mu ? Kalan Kontor Mesajı İptali Hattım Turkcell her yone sms atmak istiyorum yardım pls turkcell calarken dinlet tamamen ucretsiz Tek 1 numarayı Engelleme ACİL! Turkcell 3G servislerini artırıyor Papatyaİletisim.Com Uyeliksiz Kredi Kartıyla Online Kontor Alım Merkezi. Faturalı hatta kontor yollanır mı ??? Mesaj sorunu lutfen yardım Arkadaşlar avea ile ilgili kısa bi soru bakın lutfen.. Vodafone Numara Taşıma.. Yardım Vodafone kullanıcıları DİKKAT ! Bedava Sms Gonderin %100 Denendi ! operator ve ulke sınırı yok Wodafone 5000 sms İle dİĞer oparatOrlere sms gOnderme Turkcell vınn alacağım ama İnt şifresini yazıyom ama hata veriyo bi bakın arkadaşlar Turkcell Yaptığın cook Ayıp Vınn hızını artırdı Bir Bakın LuTFEN Vodafone Gizli Sms Yontemiyle Şebeke İci Bedava Smsleri Her Yone Gonderme - Yardım turkcell kullanıcı kayıtsız Hattım Kayıp ama Taşımak İstiyorum! Turkcell SMS Sorun Turkcell'den yeni kampanya Kontor Donemi Sona Eriyor | Kontor Yerine Sure Satın Alacağız Vodafone sorunu cozdu Avea'dan HerYone 1200 Avea hat alana net paketi? Vodafoneden Turkcelle numara taşıma Turkcell in bilinmeyen bilinenleri‏ turkcell hava durumu msjı Avea 3G Videoları Turkcell Hat Aldım Sorun Lutfen İceri! Sadece turkcell'e bedava 10 kontor ya da 2,5 dakika Vodafone Her Yone Gunde 100 Sms İptal Etmek Avea kontor yuklenmıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! turkcell faturalıdan kontorlu hatta geciş suresi Turkcell 3G Vınn Modem Alacakların Dikkatine! Avea sms paketi sorunu yardım İstanbul ici hat fiyatları İŞte avea gerCeĞİ Onemli Bir uyarı!!!!!!!!!!!!! AveA hat Aldım ne zaman acılır 2 saat oluyo alalı İceri Yardım pls AveA hat la ilgili rep ++ avea fırsatları Avea - Muşteri hizmetlerinden puk kodu oğrenme? :S numarayı 3.kez taşıma Turkcell bedava 10 kontOr!!!!!!!!! __turkcell tonlakazan__ Avea 9230 dan ilginc mesaj Kapanan Vodafone Hattını Actırma numara taşıma!! Dikkat:Kontor Dolandırıcılarının Yeni Numarası Tam 1650 Kontor Dolandırılan Aboneler Super Paket Turkcell'de Turkcell Turkiye'nin en değerli 3. Şirketi 3G Hayatımızda hergun basvuran 50 kisi 10 saat bedava gorusme ve 100 mb internet fırs >>>> Fenercell hattım kayboldu , yenisini cıkarttırmak . Avea 9494 uyelik turkcellin bedavaları Turkcell 3G Abonelerine Lig TV Ramazanda bedava konuşma şenliği başladı Avea Şokta! 48000 Hattı Kapatan Avealılar Vodafone'a Geciyor! Mac kac kac bitti! Numaramı Vodafona Taşıdım... [+rep] Avea Hat Actırma(acil yardım) Turkcell 7565 teki sesli mesajlar ne kadar sure ile siliniyor telefonunuz bağlanamamaktadır WAP ayarlarını yapamıyorum yardım cepten msn Avea Sms Mobil TV izlemek icin..... ? 3G umduğumdan kolay ve iyi oldu 3G Gerceği:Kenya ve Etiyopya'dan sonra Turkiye'de Vodafone 3G Ayarlarını Yaptınız mı ? Vodafone 3G+ Internet paketleri Yeni:İşte Avea'nın İlk 3G Kampanyası! Fatura istemeyen turkcell'li kazanıyor.. NTV Video Haber Paketi 1 Ay Ucretsiz Kampanyası NTVSPOR Turkcell ile Cebinde 1 ay BEDAVA!!! Fenercell Hakkında ??? nokia 6120 goruntulu arama(3g) yapmıyor yardımmmm!! Turkcell 3G Deneyimleriniz. 1 Saat Mobil TV ve Goruntulu Goruşme hediye (3G ilk kampanya) Turkcell Goruntulu Cağrı Merkezi LG GB110 Sadece Turkcell Satış Noktalarında!!! 3G Dizustu Bilgisayarlar Kampanya 3G Kayıt, 3G Nedir?, 3G Ayarlar, 3G Bilgiler, 3G Kullanımı Turkcell 3G servisleri! Cep Limitsiz(Vodafone) Faturanız Ne Kadar? >> yardim lUtfen