6 Aydır Jet Kullanıcısıyım daha oncede sorunlarımı yazmıştım yine yazıyorum ki kimse bulaşmasın diye ! 22 Nisanda kullanım donemi bitti 23 Nisan 23 Mayıs donemine gectim. ve tanınan hak 1 gb malumunuz. Ben 20 mayısa geldim KALAN yazıp 5555' gonderdiğimi Kalan internet Hakkınız 1024 MB Mesajı Geldi Surekli Bu Geldi. Gecen Aydan Kotam Kaldığı icin duşmediğini duşundum. Ama Fatura Geldi 167 TL. Muşt Hiz. aradım size detaylı fatura gonderelim dediler neyse gonderdiler zaten birşey anlaşılmıyor. Biraz once geri dondum Muş Hizmetlerin.e Kadın Bana 1Gb uzerine 1,5 Gb daha kullanmışsınız dedi Onun İcin Dedi. Peki Tamam Bunu Diyorum Kabul Ettim Ama Bana Gelen Bildirim Surekli 1024 MB Kaldığını Gosteriyor Ve Bende hala kotam var diye kullandım bunda bir sorun var dedim. Kadın bana Bu ay icin deneyin hala sorun varsa arayın dedi. Hayır harizan ayında duşuyor şu an normal 600 MB hakkım var daha Ama mayıs ayında bana surekli hakkınız 1024Mb dır diye mesaj geldi ve bende kullandım ama Faturada 167 TL Yazıyor yani 1,5 Gb aşım Olmuş Sorun Bu Dedim. Şikayet Acalım Yada Bu Konu İcin Dosya Acın dedim. Goruluyor ki Hata var dedim. Ve Kadın Dosya Acamam Dedi. Hatada Gorunmuyor Dedi. 1,5 Gb Lık Aşım Sonucu 167 TL Fatura Gelmiş Dedi. Hanımefendi Sorun Fatura Değil Bana 1 Gb Hakkınız Var Diye Mesaj Gonderiyorsunuz Ama Faturada 1Gb in ustune 1,5 GB Daha Yaptığımı Soyluyorsunuz Sorun Bu Dedim ! Ama Kadın Birşey Yapamıyoruz Dedi. AVEA Bu İşte. Bu 3. Sorun bu Jet'de ki. Almayı Kardeşlerim Sakın Bulaşmayın. __________________