GSM Operatorleri Bolumu İndeksi [07.10.2012]
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- GSM Operatorleri Bolumu İndeksi [07.10.2012]
-
11-10-2019, 23:54:23Kayıtlı ÜyeMobilden Sınırsız ve Ucretsiz internet isteyen iceri . Avea'da Sms + Dakika Paketi Arıyorum.. ACİL Vodafone 3G Vınn İptali Lutfen Yardım. turkcell hattım kendi kendine aveaya gecti Turkcelliler girin bakın telefonumun -6 liraya duşmesini istemiyorum Taşınan numarayı tekrar taşıma hakkında soru Turkcell YENSenDE YENİLSENE ! Faturalı hat Turkcellden Aveaya numara taşıma. Hangi tarife? - yeni hat alıcam, operator onemli değil ev arkadşı secerken nelere dıkkat ederdınız vodafone her yone 500dk nasıl iptal ediliyo bieln varmı? turkcell telsiz kullanım ucreti odemek istemiyorum Bedava sms gibi bir yontem bilen var mı Vodafone İnternet Paketi sorunu Avea-- Vodafone Paketim var ama ucret alıyor Avea S.E.C Paketinde Kalan Dakika Oğrenme Hattımdan Kimseyi Arayamıyorum avea hattının ayrıntılı faturasını nasıl bulabilirim AVEA Vodem faturalı hattı cep'te kullanmak(ACİL) Numaram farklı ama arama yapınc eski kullandığım numara gorunuyor Avea Faturasız ,Mobil İnternet Avea kampanyası hakkında sorum vardı ? Avea faturasızdan faturalıya geciş Hattım Kapandı Acılabilirmi ? Turkcell 7 tl yukledim ama... Turkcell winn-iceri_en uygun_ Avea > Turkcell Geciş ? Turkcell mobil odeme Tarife hakkında turkcell wap ayarları Beni arayan numarayı arıyorum, No kullanılmamaktadır diyor ! Turkcell İnternet Paketi Turkcell TL Teknık servıs secerken dıkkatlı olun ! Hangi GSM Operatorunu Kullanıyorsunuz ? vadafone paket sorgulama Turkcell Aylık-yıllık paket arasındaki fark Turkcell'den avea'ya geciş. Vodafone Faturam 95TL Gozukuyor Ama Turkcell Paketi Arıyorum Avea paket iptali TURKCELL 7554444 Konbara puan kazandınız dolandırıcılığı !!! Avea Modem bağlantı hatası Hata 628 garip sesler Yurt ici-Yurt dışı Turkcell Mesajlaşma Vınn / Vodem / Jet Faturalı hat Avea mı vodafone mu? Turkcell Faturalu Hat Sms ile ilgili birkac soru LG Optimus 3D Max Sadece Vodafone'da Wap25 :S İnternet Uzerinden İstediğiniz GSM'e bedava SMS gonderin Turkcell Kredi Transfer Hakkında Yardım Edin??? Vodafone Bloke Hattı Acmak Turkcellden zam haberi Turkcell internet paketi iptal'i Turkcell internet paketi Yardım Lutfen Avea Faturasız Tum Tarifeler 250 mb internet nasıl gider 0, 02, 04 arıyor ne demek dış ulkeyi aramak Turkcell İnternet Paketi Sorunu Turkcell Bilgi Mesajları İstiyorum Yardım.. Vodafone 7070 Hat Secimi Yardım Bu kampanya kacmaz buyrun .. Oyun Uygulamaları Faturaya Yansır Mı ? Telefonu Kayıt Ettirmek Turkcell MaxiPro 5 Cep Telefonu Avea internet acill yardım :!! Turkcell - CeptePara Kart (Garanti) (SS'li) Vodafone Fatura Haksızlığı avea dan vodafone ye gecmek Yeni Hat almayı duşunuyorum. Hangi Hat Avantajlı? -Merak- Turkcell "532" li hatlar Vodafone Mobile Broadband - Telefon sorunu LG Optimus 3D Max ile akıllı telefon keyfini 3. boyuta taşıyın Vodafona genc tarife Twitter Mobil artık Turkcell lilere ucretsiz Turkcellden Yeni Telefon Tanıtım Yazısı vodemnet..yardım.lutfenn aveadan vodafone geciş Avea(Trabzoncell) Fatura Sorunu turkcell den vodofene geciş Vodafone Super Şifre Talep vodafone internet Turkcell hazır kartta sabit ip varmı ? turkcel fatura lutfen cevap Bİ numaradan sUreklİ rahatsiz edİlİyorum Turkcell gunde 1 Tl'ye Facebook Paketi avea fenercell taahhut bilgileri LG işbirliğiyle Turkcell Tv Uygulması tl transfer sorum var? Faturasız avea jet internet Yurtdışı Telefonlara Gecici Sure Kayıt Yasağı Geldi Turkcellden Vodafone gectim.25 tlyi geri alma... Vodafone Cepnet artık sadece ilk ay %50 indirimli Vodafone Facebook Paketi Acil Yardım Vodafone internet paketleri Kontorlu - hatlardan hangisi? Turkcell Samsung Galaxy S 3 Fiyatları Belli Oldu Vodafone Samsung Galaxy S3 Fiyatları Belli Oldu vodafone yaptıgı 2 hata Alınık telefon numarası şifresi Aradığınız numara hangi operator de ? Avea Gizli numaralara kapatma VADAFONE Face&Twitter Paketi Vodafoneda 444ler paketlara dahil edilmiyor Vodafone internet paketleri Hakkında. Vodafone faturam birisi bakabilirmi avea tel dokumanı mesaj gecmisi cıkarılabilirmi ? Turkcell 3g vınn sorunu Vodafone'luyum.Her yone konuşma ve sms paketi bilen var mı (MİKTAR ONEMLİ DEĞİL) Vınn Bağlantı Sorunu Vodemnet 4GB hem pc hem cepten giriliyormu vodafone htc explorer kampanyası Hatta Taşıdıktan Sonra Cıkan Sorun sadece istediğim numaralar arayabilsin yardım Turkcell 3G kendi kendine birşeyler download ediyor?! Matrax 2536 mesajın ucret Bedeli? Fenercell hattıma yabancı numaradan gelen SMS Avea'nın İnternet Hızı hakkında bilgi? Avea otomatik paket yenileme nasıl iptal edilir. Uzerime Hat Acmışlar hattiniz alinmiştir telefonum ekranına gelen bir yazi avea 250 mb 5 Tl'ye internet nasıldı? turkcell 20tl Hat Fiyatı Turkcell 3G Vınn kullananlara 1 Soru vodafone sms atmıyor 2012 Almanyadan getirilen gsm operatoru 3g modemin dns ayrını değiştirince yurtdışı kullanımı olarak mı gozukur Bimcell Ayda sadece 3 TL'ye herkesi cepten internet ile tanıştırıyoruz! Ustelik paket aşım uc Kesintiler yetti canıma telefon numaramı unuttum (ciddiyim ) vodafone internet paketi Avea 3G Mobil Modem SMS Sorunu Vodafone Htc telefon 3g taraftar modem kota devretme e-postalarım sms olur mu ? Tarife ve operator secimi lutfen iceri