Bana Uyan Paket 25 TL/Ay Bundan sonra biz pakete uymuyoruz. Paket bize uysun! Pakette devrim! İstediğini harca, paketin sana uysun! Bana Uyan Paketi'yle 25 TL'ni 100 TL yap, 30 gun boyunca HER YONE dakika, HER YONE SMS ve internet icin serbest stil kuruş kuruş harca. Tum ihtiyaclarını tek paketle coz. BANAUYAN yaz 2222’ye gonder Ne kadar Oderim; 25TL karşılığında her yone 100 TL kazanırsın. Bu 100 TL ile 30 gun boyunca ister konuş, ister mesajlaş istersen internete gir! 100TL’yi kuruş kuruş serbest stil harca (SMS->5 kuruş, MB->20 kuruş, Dakika->25 kuruş) 25TL’ye %18 KDV ve %25 Ozel İletişim Vergisi dahildir.Telsiz kullanım ucreti ve telsiz ruhsat ucreti dahil değildir. ​ Daha fazla Bilgi; Bana Uyan paketinden Hazırkart GencTarife ve Gencplus tarifelerindeysen faydalanabilirsin Paketi yurt icinde kullanabilirsin Bana Uyan paketiyle, hız kısıtlı (kota aşımsız) internet paketlerini birlikte alınamıyor Paketin 30 gun boyunca gecerlidir. İptal etmediğin surece her 30 gun sonunda yenilenir 30 gunluk surede Bana Uyan paketinden 1 kere faydalanabilirsin Paketin bittiğinde kendi tarifen uzerinden ucretlendirilirsin​ Sıkca Sorulan Sorular ; Kimler yararlanabilir? Hazır Kart GencTarife ve Gencplus tarifelerindeysen kampanyadan faydalanabilirsin​. Bana Uyan Paketi nedir? Bana Uyan paketiyle istediğin gibi konuşur, mesajlaşır ya da internete girersin. paket sana uyar. 25TL'ni 100TL yap,30 gun boyunca HERYONE dakika, HERYONE sms ve internet icin serbest stil kuruş kuruş harca. Tum ihtiyaclarını tek paketle coz.​ Nasıl yararlanabilir? Bana Uyan Paketi’nden BANAUYAN yazıp 2222’ye gondererek yararlanabilirsin​ Katılım ucretli mi? Herhangi bir katılım ucreti odemezsin​ Ne zaman kullanmaya başlarım? Paketlere başvurduktan sonra telefonuna paketini kullanmaya başlayabilirsin diye bir sms gelecek​ Nasıl ucretlendirilirim? Bana Uyan paketi KDV ve OİV dahil 25 TL’dir. 25 TL karşılığında kazandığın 100TL, SMS->5 kuruş, MB->20 kuruş, dakika->25 kuruş olarak ucretlendirilir​ Kullanmadığım dakika,SMS ve MB’lar bir sonraki aya devreder mi? Kullanmadıkların bir sonraki aya devretmez​ Hangi kanallardan katılabilirim? Kampanyaya SMS, Muşteri Hizmetleri ve Turkcell İletişim Merkezlerinden katılabilirsin​ Kalan kazandığım dakikaları nasıl sorgularım ? KALAN yazıp 2222'ye ucretsiz kısa mesaj gondererek veya *123*476# tuşlayarak gorebilirsin​ Bana Uyan ve Aylık 100 MB paketim var, internet kullanımım hangi paketten duşecek? Oncelikle 100MB paketinden duşecektir​ Bu kampanyayı, diğer kampanyalar ile beraber kullandığımda oncelik nasıl olur? Haftalık ve gunluk kampanyalarını aylık kampanyalarına gore daha oncelikli olarak kullanırsın​ Bana Uyan ve Ben Yaptım Paketlerim var, konuşmalarım once hangi paketimden duşecek? Oncelikle BEN Yaptım Paketi’nden duşecektir​ Bana Uyan ve Super SMS Paketim var, SMS attığımda hangi paketten duşecek? Oncelikle Super SMS Paketi’nden duşecektir​ Numara değişikliği, devir, tarife değişikliğinde kampanyadan yararlanmaya devam edebilir miyim? Bu durumlarda kampanyan sona erer​ Goruşme icerisinde paket dakikalarım bittiğinde nasıl ucretlendirilirim? Goruşme icerisinde paket dakikaların bittiğinde kendi tarifenden veya hattına tanımlı başka kampanya varsa bu kampanya uzerinden konuşmaya devam edebilirsin​ Ucretlendirme periyodu nedir? Dakikaların ucretlendirme periyodu 60 saniyedir. İnternet icin ucretlendirme periyodu 100 KB’dır​ Paketi nasıl iptal edebilirim ? IPTAL BANAUYAN yazıp 2222’ye gondererek Bana Uyan paketini iptal edebilirsin​ 30 gunluk sure dolduğunda bilgilendirme SMS’i gider mi? 30 gun sonunda hattında yeterli bakiye olan abonelere SMS ile bilgilendirme yapılarak paket yenilenir.​ __________________