Avea Yurtdışı internet kazığı 10.000 TL !
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Avea Yurtdışı internet kazığı 10.000 TL !
-
11-10-2019, 23:52:12Kayıtlı ÜyeMerhaba Arkadaşlar , KESİNLİKLE ve HİCBİR ŞEKİLDE AVEA KULLANMAYIN ! Bir hafta once yurtdışına cıktım ve cıkmadan once avea dan alınması gereken her turlu; arama,aranma,internet vs paketleri satın aldım. İnternet icin 1GB kullanım istedim fakat yurtdışında maksimum 200Mb olduğu soylediler. Yurtdışı kullanım icin sayacları olmadığını fakat bittiğini duşunduğum taktirde mesaj gondererek yeni paket almamın sorunu cozeceğini soylediler. Ayrıca paket aşımı icin hicbir şekilde uyarı mesajı da gondermeyeceklerini soylediler. Velhasıl ben de aynen soylendiği gibi bittiğini duşunduğum vakit mesaj gonderdim ve her zamanki onay mesajlarından biri ile karşılaştığımı duşunerek gelen cevabı hızlıca okuyup, işlerime devam ettim. iki gun sonra avea dan aradılar ve faturamın 2000 TL ye ulaştığını 24 saat icinde 1000 TL odemezsem hattımı kapatacaklarını soylediler...Acıklama da şuydu; 200 MB internet paketini yalnız ayda 1 kez alabilirsiniz... Fakat satarken boyle soylemiyorlar ! Uzun suren muşteri hizmetleri goruşmeleri ve şikayet kayıtları neticesinde hicbir sonuca ulaşamadık. Beni arayıp haklı olduklarını yanıldığımı, durumun bana izah edildiğini soylediler. Goruşme kaydını dinlemek istediğimi soyledim, dinletmediler ! Yani anlayacağınız bayağı bildiğin ayakustu adam kazıklıyorlar ve bunu ceşitli masallarla susluyorlar !!!! Turkiye ye donunce sorunu cozmek uzere 1000 TL yi mecburen odedim... Bugun yine aradılar ! "telefon faturanız 10.000 TL ye ulaştı acil 3000 TL odeyin" dediler. 10.000 TL Telefon faturası !!!! Arabamı alıyoruz ? 800 mb internet kullanımım varmış. Başta soyledikleri gibi paketleri vermiş olsalardı tutacağı maksimum 400 TL olacak olan hizmet icin 10.000 TL istiyorlar Ben kendi adıma yapılması gerekenleri yaptığımı duşunuyorum. Her zaman tum faturalarımı duzenli olatrak odeyen biriyim. Yurtdışına cıkarken de alınabilecek her turlu paketi aldım. Arada tekrar paket almak icin mesajla talepte de bulundum.... Avea ceşitli laf cambazlıkları ile bizleri kazıklıyor ! Artık bundan sonrasını mahkeme cozer umarım. BTK, tuketici dernekleri, mumkun olan tum kurumlara şikayet edeceğim ! İnternette tum forumlara bu durumu yazacağım ! Tum gazetelere bu durumu bildirip yayınlamasını sağlayacağım ! Turkiye ye doner donmez de Turkcell e gececeğim ! Aslında pahalı sandığım Turkcell in ne kadar ucuz olduğunu şimdi anlıyorum... Avea icin gercekten uzuluyorum... Ben tum şirketin telefon hatlarını avea ya taşıma calışırken onlar bu gibi oyunlarla beni kazıklamaya calışıyor... Biz durust insanlarız bu oyunlara aklımız ermiyor ! En fazla benden tefeci gibi bu şekilde 1 kez para alabilirler ama kendileri kaybeder... __________________