Vodafone Turkiye, ‘En cok tavsiye edilen operator’ reklamının tum mecralarda halen yayında olduğunu acıkladı. Vodafone Turkiye, ‘En cok tavsiye edilen operator’ reklamının tum mecralarda halen yayında olduğunu acıkladı. Reklam Ozdenetim Kurulu’nun yargıya intikal etmiş olan şikÂyet veya ihtilafları ele almadığı ve bu şikÂyetlerle ilgili herhangi bir karar vermediğini kaydeden GSM operatoru, "... reklamla ilgili hukuki surecte reklamın durdurulması icin şikayetci tarafından tedbir kararı alınması talep edilse de bu talep mahkemece kabul gormemiştir." ifadesini kullandı. Vodafone Turkiye, soz konusu reklam filminin 24 Kasım 2012 tarihi itibarıyla Reklam Ozdenetim Kurulu’nun aldığı karar neticesinde durdurulacağına dair haber uzerine bir acıklama yaptı. Acıklamada şu ifadelere yer verildi: "Reklam Ozdenetim Kurulu Calışma İlke ve Esasları’nın ilgili maddesi gereğince, yargıya intikal etmiş olan şikÂyet veya ihtilaflar ele alınmamakta, bu şikÂyetlerle ilgili herhangi bir karar verilmemektedir. Reklam Ozdenetim Kurulu konunun yargıya intikal ettiği bilgisinden sonra bu reklamla ilgili Kurul kararı oluşturulmamasına ve daha once yapılan tum değerlendirmelerin iptal edilmesine karar vermiştir. Diğer yandan reklamla ilgili hukuki surecte reklamın durdurulması icin şikayetci tarafından tedbir kararı alınması talep edilse de bu talep mahkemece kabul gormemiştir. Sonuc olarak 'En cok tavsiyeedilen operator' başlıklı reklamlarımızın tum mecralarda halen yayında olduğunu bilgilerinize sunarız." -haberaj