GSM Operatorleri Bolum İndexi
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- GSM Operatorleri Bolum İndexi
-
11-10-2019, 23:44:13Kayıtlı Üyeİstediğiniz konuyu klavyenizden ''Ctrl + F'' kombinasyonunu kullanarak bulabilirsiniz. Sınırsız Sms Aboneliğini Devam Ettirme Acil Yardım [Turkcell 2 Numara Arası Bedava Konusma ] SMS Transferi Oluyor Mu? (Avea) Turkcell Msn Sorun :'( bitmeyen bedava msj hakkı ) avea 5000 kimlik bilgileri Avea SMS Aldığım Zamana Nasıl Bakarım? Guncel KONTOR fiyatları. AVEA ZAM YAPTI 06-04-2009 Vodafone hat mesaj konusunda yardima İhtİyacim var Turkcell mail adresi Lutfen yardım Dun Gsmobile aldım ama Aktif Aktarmalar (Uyarı) Varsayılan Turkcell sınırsız sms kampanyası ile ilgili(iptal edince kontur...) Turkcell sınırsız sms kampanyası ile ilgili bir soru turk telekomda numaradan isim nasıl oğrenilir? turkcell neredeyim servisinin numarası neydi? Avea 5000 sms ile ilgili acil Turkcell {bi bakarmısınız ) Turkcell in internet Kazığı(kullananlar okusun) Turkcell in internet Kazığı(kullananlar okusun) puk kodunu bulmam lazım acil yardım istiyorum Sizi Arayanın Oturduğu Şehri Adresini Gorun !! %100 | Başlıklı Konular Hakkında Avea, her yone 55 TL kampanyasına yeniden başladı. vodafone iphone kampanyası hakkında yardım? Avea gole kontor e uye oldum abonelikten cıkamıyorum Her Yone Sınırsız, yeniden! derdime care... Turkcell 3Gli HP Compaq Mininote 701 Kampanyası Başlıyor!!! Turkcell '' Yedek SIM KART'' Cıkartma Turkcell'de Numara Taşıma Ucreti 5TL oldu. Yardım ona gore hareket etcem!!! turckel den meşaj kampanyası!!! 30 kontore 1 ay sınırsız mesaj kampanyası yardım edene 3.5 milyon rep bi Bakın arkdslr Turkcell Sınırsız Sms Paketleri ! ~hKnHsYn~ Turkcell icin kısa kodlar Turkcell 3000 Sms Kampanyası Kaldırıldı Tum Avea Hizmetleri [ Faturasız ] Turkcell den calarken dinle ustelik BEDAVA hic bir ucret odemeden ... Numara Taşınabilirliği nedir ? Avea hakkında .. Tarihte Bir İlk ! TURKCELL Dolaylı yollardan insanları harcamaya sevk ediyor TurkcellEDGE Daha hızlı GPRS Turkcell'den Tarife Onerisi CepOĞrencİ kampanyasinda yenİlİkler Turkcell nar kampanyası 50 kontore 500 kontor bedava Turkcell'den KampusCell Abonelerine Yeni Avantajlar Agile-Turbo Msn Ayarları... Spot Cep Telefonu Kullanıcıları! Kayıt İcin Buraya Lutfen Turkcell avans kontor aboneliği ve iptali Turkcelliler GittiGidiyor'da Kazanıyor!! Avea Kullananların Dikkatine... En guzel hazır sms ve mesajlar burada Turkcell'den Bir Yenilik Daha ''İndirim İsteyen Turkcell'li Parmak Kaldırsın!'' BizBize Kampus: 120 DK Uzatıldı. Nokia 7500 msn avea konuşma dokuman acil yardım cok onemli!! Turkcell Hazırkart Kontro Şifresi Hani Numaraya Yuklendi Nasıl Ogrenecegim Turkcell Hazırkart Kontro Şifresi Hani Numaraya Yuklendi Nasıl Ogrenecegim Turkcell'den 3G Ağları İcin Samsung L700 Cep Telefonu Kampanyası Mobiwar'a Arkadaşını davet edene 250 KONTOR Hediye. Turkcell Bahar Kampanyası Turkcell - Kampuscell hakkında sorularım var. Vodafone MVS kanal problemin cozumu Avea Ringa'dan hergun 100 KONTOR HEDİYE/25 DAKIKA Kitap Alışverişlerinizi NT Mağazalarından yapın, 10 Kontor veya 2,5 Dakika Kazanın Turkcell ve İstanbul Buyuk Şehir Belediyesinden : İstanBUL Turkcell Live Messenger Sorunu Gnctrkcll Kampanyası |U2 ilk kez gnctrkcll’liler icin Turkiye’de| Cep telefonunu, calar calmaz kulağa goturmeyin... TEHLİKELİ Avea'dan Acıklama! Flaşş:Avea abonesi 12 Milyonu Gecti! Turkcell'den NEREDEYIM servisi (yeni) ben boyle tarife isityorum Ya bu Fenercell pek iyi olmadı hattım kırıldı beni arayanları yada mseaj atanları oğrenebilirmiyim + reppp Diğer operatorlerden aranın, 500 kontor kazanın! Turkcell Makedonya Operatoru COSMOFON'u Alacak! Turkcell Faturalılar Sınırsız Konuşuyor Turkcell Ucretsiz Calarken Dinlet ve Rehber Yedekleme gnctrkcll’li! super indirimli oyun keyfi başladı(Hulk) Turkcell Faturalı Hat Fiyatı :s Avea'dan her yone işkence! Turkcell Gunun Fırsatı | 27 Şubat 2009 | Gunluk 1 TL internet paketi hediye! Kampus'lu! MSN ile haftada sadece 7 kontore SINIRSIZCA mesajlaş. Kendi uzerinize olmayan hatları, devir almanın tam zamanı Kesinlikle Bedava Sms Turkcell-im Benim Rus Alfa Turkcell'i alıyor Turkcell Gunun Fırsatı | 25 Şubat 2009 | 50 kontore 8 saat hediye Turkcell'den Bedava Calarken Dinlet-TelefonRehberim-TurkcellMsn(WindowsLive Messenger Fenercell Faturalı ve Faturasız Hat İşlemleri | Bilgilendirme Konusu Fenercell guncel kapmanya Fenercell Faturalı Kurumsal Bireysel Tarife Fenercell Faturasız Bireysel Tarife Fenercell Faturalı Bireysel Tarife Fenercell Faaliyete Başlamıştır. Turkcell'lilerle sınırsız, diğerleriyle 10 saat Turkcell Gunun Fırsatı [Guncel] Yasemin boran hediye ceki kampanyası | Avea Hurriyet Bilgi Paketleri Plazma Tv Kampanyası | Avea Numaranı taşı gerisi bizden (Her ay 250 dk) | Vodafone Trkcell Sorunum hattım eksiye inmiyor .Yardım istiyorum Yeni TRKCLL Hat Alıcam Yardım İstiyorum ! Yeni CepOğrenci! TUM VODAFONE'LULAR 5 DK SI 1 KONTOR Agile- Turßo Msn Ayarları . Spot Cep Telefonunu Kayıt Ettirme . Herkesle 600 ve Uzeri Paketlere Şubat Suprizi AVEA sms problemi. Turkcell'de Her Yon 1 Kontor! 19 Şubat 2009 | Turkcell Gunun Fırsatı Turkcell MSN Messenger'da Yeni İndirim! CepAran yeniden Vodafone'da TonlaKazan Servisi GSMA Finalinde ” En iyi Mobil Reklam Servisi” Secildi VODAFONE'den bir ilk "SESLI IMZA" donemi başlıyor Vodafone' a bir Turk yonetici daha Nar Kampanyasından 3000 SMS Turkcell MSN Messenger'da Yeni İndirim! Turkcell Avans Kontor Limiti Değiştirildi. | -30 Kontor Yeni:Şirket Getiren Kazanıyor! Yeni:Avea Hediyeli Fatura Avea&MasterCard İşbirliği 17.02.2009 Turkcell Gunun Fırsatı Bu numara kime ait ? | Tum operatorler icin.. Yeni:Cep Konuş Ekstra Dakika! Turkcell Media Markt Hediye Ceki Kampanyası... 12 Şubat 2009 Turkcell Gunun Fırsatı 3G Danıştay tarafından onaylandı ( MAYIS 2009 3G GELİYOR ) Avea' ya Numarasını Transfer Edip Mobil Oğrenci Tarifesi İsteyenlere Geciş Ucreti Yok 11 Şubat 2009 | Turkcell Gunun Fırsatı Hangi Numara Hangi Operatorde ? Numarasını Başka Operatore Taşıyanların Tespiti Yeni: Avea ucretsiz ringa hizmet. gnctrkcll sinema Turkcell'den Sevgililere Sihirli Kutu... Turkcell'den her yone dakikası 15 kuruş Avea'dan tektaş pırlanta yuzuk kampanyası 10 Şubat 2009 | Turkcell Gunun Fırsatı Turkcell'den Sevgililer'e ozel kampanya...[25 kontore 1000 kontor] Universiteye hazırlanan genclere Turkcell'den yeni bir kıyak! 09.02.2009 Turkcell Gunun Fırsatı Diğer operatorleri aramanın En Ucuz yolu!: Diğer Cep Paketi Diğer ceplerle konuşmak cok ucuz! Doğum gunu hediyeleriniz turkcell'den | Hediye 50 kontor Nokia 6300 avea WAP ayarları yardım? Bedava Calarken DİNLET Avea'dan her yone sınırsız konuşma tarifesi Turkcell 300 Ve 3000 SMS Kampanyası Sorunu Patlican'la İndirimi Yakala! 2008'de 3.5 Trilyon Mesaj Atıldı.. Turkcell Gunun Fırsatı | 06.02.2009 GSM Operatorleri Bolum İndexi Avea'dan Her Yone Tarifesi PDT® Turkcell Gunun Fırsatı (05.02.2009) Turkcell’e ait Best GSM operatoru 11 milyon dolar zarar acıkladı Hangi GSM Operatorunu Kullanıyorsunuz ? GSM operatorleri Avea ve Turkcell'in yeni kampanyaları... Turkcell Gsm Operatorlerinin Servis Numaraları GSM Operatorleri Bolum Kuralları Yeni Bolum Hayırlı Olsun Trident Cep Telefonlarının MMS-GPRS Ayarları 05.02.2009 Turkcell Gunun Fırsatı | 5 Tl'ye Hafta Sonu Paketi Turkcell hazırkart kullananlar,nar yağışı başladı.. Kontor Nasıl Gonderilir ? Avea, Turkcell ve Vodafone Kontor Transfer Servisleri.. Sizce En İyi Oğrenci Tarifesi Hangi Operatorde? Sizce En Kullanışlı ve En Ucuz GPRS Hizmetini Hangi Operator Veriyor ? Anycool Modelleri Vodafone MMS Ve GPRS Ayarları Anycool Modelleri Turkcell GPRS Ayarları Anycool Modelleri İcin Avea MMS ve GPRS Ayarları Avea ARANKAZAN Kazanma Limitini Duşurdu! Avea'da Msn 22 Şubata Kadar Ucretsiz En Avantajlı kısa mesaj (SMS) paketleri #Karşılaştırma 3G Nedir ? 3G Lisans Tipleri ve Sahipleri Herkese Bedava 100 Kontor! (Bu Reklamlara İnanmayın) Turkcell[sormak istediğiniz soruları cevaplamaya calışacağım.] Cep telefonunuza gelen; "para vereceğiz,kontor kazandınız," mesajları hakkında avea kullananlar bi kac sorum var lutfen iceri Cepten Cebe Bedava SMS...! Avea 5bin Sms [ Yardım - Help ] Tonla kazan yardım avea patlican atakta Turkcell'in yararli hizmetler faydalanmanizda yarar var VODAFONE Kontorlu Cep Limitsiz Tarife Yeni Nesil Referans Sahtekarlığına Kanmayın Reklam İzle,Bedava Konuş Numara Taşımaya Sınırlama Geliyor... avea hakkında yardım nereye acıcağımı bilemedim numara taşınabilirliği gps yardım Avea Numara Taşınabilirliğinde En Kazanclı Benim Dedi Avea Yeşili Sevdi aveadan gitmiyo hicbişey İnternet Uzerinde Turkcell Puk Kodumu Nasıl Oğrenebilrim yardım iletim raporu En Guzel Kısa Mesaj (SMS) Paketleri - Tum Operatorler #Karşılaştırma +19lu bir numara aradı lutfen yardım!!! Tum Turkcell lilere BEDAVA 100 KONTOR Vodafone mesaj gondermiyor AVEA'ya hoşgeldin vurgunu... numara değiştirme kampanyasında cuvalladılar Bedava Sms Gonderin... %100 Denendi. vadefondan aveaya geciş Avea bilgi servisleri hakkında Turk Telekom calışanlarını Turkcell'den Avea'ya taşınmaya zorluyor kontor blokesi acil yardım Turkcell, bedava peluş tavuk verecek Gsm Operetorlerinin Tuzağına duşmeyin,, Numara taşınabilirliğinde en dolu mağaza Turkcell'indi Bedava sms gOndermek ##Turkcell Kontor İsteği## | Yardım Edene +960k r3p.. ##Turkcell Kontor İsteği## | Yardım Edene +960k r3p.. Vodafone Kontor Transfer Limiti numara taşınabilirliği Mobiloyuncu yardım oyun yukledim hayatım kaydı % 100 bedava sms !!!!! Avea Kontor Sacmalığı telefonum calarken muzik calıyor.nasıl kaldırırım N73 icin internet,gprs,wap.gibi ayarlar avea'da cep telefonondan internete girmesinin dk.si kac kontor? %100 Bedava Sms Atma Her Yone VADAFONE AVEA TURKCELL FARKETMEZ avea'nın bilgi servisi numaraları ne bilen varsa lutfen cevap yazsın? Yeni Cep Telefonu Hattı Alırken??? Avea nın Tarifesi Turkcell ßilgi mesajı Olayı.. Yedek Sim'le ilgili soru [ Lutfen Yardim ] Vodafone Messenger 1 Kasım'a Kadar Ucretsiz!! Avea hat kampanyası hakında bilgi verebilecek var mı yav? Avea Yurtdışı aramayı acmak yardım! uygun hat konusunda yardım?... avea sms engelleme Netten bedava sms gOnder!!! turkcell 100 mb lık bedava internet şifresi Cep telefon - OPERATORLER... patlicana uye olamıyorum yardım!!!! ArkadaŞlar sİzİ Cok Onemlİ bİr konu hakkinda bİlİnClendİrcem. Turkcell Msn Uygulamasında Bilgilendiricek Varmı TUrkcell tarİfemİ Ogrenmek İstİyorum? Faturalı---->Kontorlu Avea avea.ark.bedava sms avea ozel numaralar!! sakın kacırma!!! vodafone mu avea mı? TURKCELL İstediğin Numarayı Alma (Acil Yardım) lutfen yardım msj gonderemiyorum HERKESE 100 KONTOR Reklam Aldatmacası hat iptal?? uckağıt Avea, 36 bin aboneliği iptal etti kontur dolandırıcılığı Turkcell ile ilgili yardım lutfen.! (yeri burası deil.. Acacak yeride bulamadım) Ucretsiz CalarkenDinlet Kodları Avea 500 sms sorum var. turkcell bilinmeyen numaranın sahibini oğrenme Yardim Edene + Repp Mesaj Gonderİlemİyor Hatasi Youppo Vodafone Gunde 10 sms bedava!!! 1 Haftalik 50 Mb Data İletİŞİmİ 25 KontOr ..! [turkcell] Aveamı Vodafone'mi ? Avea hattım acılırmı? Heran her zaman her daim sınırsız bedava sms avea sms paketi sorunu yardım edermisiniz bıktım bu avea dan sms gonderilmiyor bişey bilen soylesin lutfen Bedava SMS ... Şaka Değil Gercek Avea'dan 10.000'lerce Şarkı Mobİloyuncu VODAFONE ile ilgili cok acil lutfen yardım edin!!!! vodafone Cepoğrenci' ye internetten kayıt ekleme(resimli) Turkcell'den Uyarı !!! Bedava SMS & Bedava Mesaj & Cep Telefonu Turkcell KontOr Kazanma...!!!!! Avea, Turkcell Ve Vodafon Kullananlar DİKKAT!TURKCELLden 2.bahar kampanyasi diye başlayan mesaj... dort dortluk kampuscell olanlar lutfen baksin! Golekontor kampanyası Vodafone ! ! ! 3 KoNToRe 1000 SmS ! ! ! Avea İle İlgİlİ Az Cekme Sorunu Ve "mesaj İletİlmedİ" Sorunu YaŞayan ArkadaŞlar... Turkcell e Giden Mail OLAY !!! Kontor Transfer ? Hattım internete girmiyor 150 yuklemeden 5000 sms kampanya suresi Bedava Mesaj Gonderme...! Vodafone İnternet Ayarları Ve Mig33 Yani MSN Ayarları ██ Bedava sms gonderme resımlı anlatım ██ Bedava SMS ( Mesaj ) Gonder BUNUN ANLAMI NE:::::: "15 hediye kontor dahil toplam 56 kontor " A V E A " avea bilgi mesajı Turkcell Hat ne kadar aciilllllllll Turkcell Hucre(Bilgi)MEsaj Kodları ve kurulumu Bedava SMS Yeni Cabuuukkkk.... gnctrkcll acil yardım... Gizli Numaradan Arayanı Nasıl Oğrenebilirim? Turkcell Kampanya 500 KontOr Hedİye İnternet Uzerinden İstediğiniz GSM'e bedava SMS gonderin //Resimli Anlatım/ Meteorolojik uyarılar artık cepte... ßeyLer TURKCELL LİVE MESSENGER > iceri .!! pLs.. TUrkcell Msn Kampanyasiyla İlgİlİ... Turkcell konbara Artık MSN Avea'da Site uzerinden Bedava Sms gonderme !!! Sizi Arayamasınlar Ama Siz İstediğinizi Arayın !!! GPRS - MMS - Diğer Ayarlar [Tum Şebekeler İcin] !!AVEA, TURKCELL VE VODAFON KULLANANLAR(onemli)!! bilgi mesajları Vodafone CepOĞrencİ Numaralari Yardim 7565 e Gelen Sesli Mesaji Birdaha Dinliyemiormuyuz Lutfen Yardim Avea hat aldım. SIM kart kaydı yapılamadı diyor, Yardım ? CEp Oğrenci ile ilgili sorum var lutfen yardım arkadaşlar eksilen konturler avea kontur sorunu + 10 dk 2 kontur olayı ..? Bu Tuzaga Sakın Kanmayın ! Vodafone Hattıyla İlgili Bir Sorum Olcaktı.. Gizli numaraları engelleyin... !!! AmaN DiKkAt Kurban Siz Olabilirsiniz !!! Turklcell in Cepten İnternet Tuzağı Bu Tuzağa Duşmeyin avea hakkında?? Turkcell TelefonRehberim ßeLeş 250 Kontor KazanMak isteyen GeLsin. GncTurKceLL nimetleri. Vodafone Ucretsiz Sms Telefon Sapıgınızmı var İceri gel halledelim Avea da kontor yukleme sorunu Vodafone (Telsim) = Şebeke Cekmiyor!!! [Yardım] İstediğiniz isim ve Numaradan Bedava Mesaj atmak istermisiniz??(%100 calışıyor) AveA Bilgi paylaşım topiği... Avea yı protesto edelim Turkce Msn Cepte telsim no bedava sms yahoo dan cep telefonuna dadana sapıkların yeri veya kimliği nasıl tespit edilir ? Ozel numaradan arayanı bulma Cepten Arayanı Engelleme ve Diğerleri Avea Kullananlar Bakin Derim(sms e sms katma) istediğin isimle herhangi birisine SmS yolla(BELE$) Cep telefonuna bedava mesaj - Şahsen denedim calışıyor Bedava SmS Siteleri Burada Avea'da ism verip telefon no bulma?????? Turkcell Hatlarda Yurt Dışında Hem Aramak Hemde Aranmak? Turkcell de Kendi Cebinden Kendini Ara telsim ceparan'ı bedava doldurmak? Telefon sapıklarını ogrenmek!!! Telsim Odemeli Arama Turkcell hat sorunu (sim kart uzmanlarına) Turkcell bilgi mesajlari kodlarina ihtiyacim var!!!!! Turkcell Kontor Hack Turkcell Bilgi mesajı numaraları.... Arkadaşlar TElefonum Mesaj Atmıyor kafayı Yicem ( Hattım Telsim ) avea dan bedava kontor kazanma mesaj yonlendirme olurmu TurkCeLL Zam yaPTı ! Operator Logosu Silme Internetten cebe nasıl SMS yollayabilirim? Turkcell İcin MMS __________________