Son gunlerde neredeyse butun kanallarda butun reklam afişlerinde reklamını gorduğunuz avea nın nekadar aslında nekadar kotu hizmet verdiğini ve "sozum ona" muşteri hizmetlerinin nasıl hic bir işe yaramadığını anlatıcam bugun size.... benim yaşadıklarımı siz yaşmayın istedim... 1 yıldır kullandığım turkcell hattımı, son gunlerde duymuş olduğunuz avea nın 25 tl ye 400 dakika konuşturan 3 ay konuş 1 ay avea dan dedikleri tarifeye kanarak gecirdim. daha bu 2 . ayımdayken bi sabah telefonumun aramalara kapatıldığı mesajı geldi. muşteri hizmetlerini ilk aradaığımda bana "yanlış gonderilmiş bir mesaj onemsemeyin duzelicek dendi" ( telefonumun kapatıldığını bile anlayamayan bir muşteri hizmetleri var) aynı gun oğlen saatlerinde aradığımda cihazınız acık gozukuyo denilip *#002#... gibi bi suru resetleme işlemi yaptırıldı... cihazınızı biraz kapalı tutun sonra yeniden acın dendi. ( 2. aramamdada başlarından savar gibiydiler ) cihazı soylenen yonergeleri uygulayıp kapatıp bekledim... 5 dakika sonra tekrar actığımda telefonda hicbirşey değişmedi. ucuncu kere aradığımda şoyle dendi " aaa sizin telefonunuz merkezden kapatılmış" dedimki bunu 3. aramamdamı anlayabildiniz. ?? sabahtan beri kackere aradım... ? sonra dedilerki sizi başka bolume aktarıyorum. neyse beni başka bolume aktardılar. derdimi onlara anlattım. onlarda " yanlış yonlendirmişler " ben sizi başka yere yonlendirim diyip " 3. kere telefonda yonlendirdiler" en sonunda acan bey, dediki" sizin faturalı hat alırken ADRES BİLGİLERİNİZ ALINMAMIŞ o yuzden telefonunuz merkezden kapatılmış. Eee neolucak peki dedim ? sabahtan beri kackere aradım akşam oldu neredeyse hala telefonum kapalı SİZİN YAPMIŞ OLDUUĞNUZ BİR HATA YUZUNDEN BEN NİYE MADUR OLAYIMKİ???? faturalı hat alırken uzerime ait bir fatura ibraz edilmesi gerekiyormuş. halbuki HATTI SATARKEN OYLE GUZEL OLDU BİTTİYE GETİRİYORLARKİ....!!! ben " ne istenildiyse hepsini verdiğimi soylememe rağmen, benden uzerime kayıtlı bir faturanın fakslanmasını istenildi. "yaa sabır" diyip bir avea şubesine gittim. faks işinide hallettim. faksı gonderdim tabi gun akşam oldu. tekrar aradım muşteri hizmetlerini 4. kere bana busefer denildiki faksınız daha bize ulaşmamış sonra tekrar arayın.... saat 6 oldu bu arada. 5. kere aradığımda faksınız gelmiş elimize yarın sabah acılır dendi... MUŞTERİ HİZMETLERİ NEKADAR GUZEL VE DUZGUN CALIŞIYOR FARKETMİŞSİNİZDİR BU ARADA..... sabah oldu telefon hala kapalı, tekrar aradım. busefer dendiki, "faksınız gelmişmi kontrol edelim" dedimkli dun akşam aradım geldiğini soylediler... onun uzerine dediki kaşı taraftaki hanımefendi, " evet gelmiş ama onaylanmamış ben onaylıyorum şimdi gun icerisinde acılıcak. tabi şunuda soyliyim her aradığımda once derdimi anlatıyorum. onlar beni başka yere aktarıyo . birde aktardıkları yere anlatıyorum derdimi.... duşunun telefonda nekadar beklediğimi..... bugun 3. GUN VE HALA TELEFONUM KAPALI..... KENDİ YAPTIKLARI BİR HATA YUZUNDEN BENİ BOYLE MADUR ETMELERİNİ ARTIK YASAL YONLERDEN ARIYACAĞIM... YANİ ARKADAŞLAR SİZ SİZ OLUN AVEAYA GECMEYİN....!!!! BENİM YAŞADIKLARIMI BİR BAŞKASIDA YAŞAMASIN. TARİFE ŞOYLEYMİŞ BOYLEYMİŞ, İŞTE EFENDİM BİZ FAZLA KONUŞTURUYORUZ UCUZA KONUŞTURUYORUZ LAFLARINA KANMAYIN. CUNKİ BİR AY KONUŞSANIZ 2. AY BOYLE PATLIYOR.... HİZMETİ İYİ OLAN BİR OPERATOR HERZAMAN EN İYİSİDİR..... __________________