Turkcell Kazan Kazandır
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Turkcell Kazan Kazandır
-
11-10-2019, 23:42:04Kayıtlı ÜyeMerhabalar.. Arkadaşlar bu gunlerde Turkcell'in yapmış olduğu bir coğumuzun bilgisi olmadığı Kazan Kazandır isimli cok guzel bir kampanya var.. Bu kampanya ile puan toplayıp bu puanlarla pizza, cift kişilik sinema bileti, hediye ceki veya cok azimliyseniz iphone 4 kazanma şansınız bile var.. "Sen de katıl, hem sen kazan hem de arkadaşlarına kazandır. Binlerce pizza, sinema bileti, hediye cekleri seni bekliyor. Ayrıca katılan herkese Turkcell'den 50 MB Gunluk İnternet hediye!" Kampanya sahte değildir. Bizzat ben pizza yedim "Dort Mevsim" Mozarella peynirli, sucuklu, zeytin ve mantar icerikli başka ceşitlerde var tabi Yapmanız gerekenler Linke tıklayın: http://apps.facebook.com/kazankazandir/?r=NjIyOTE5NDY5 Acılan sayfada Turkcell'i "Beğen" butonuna tıklayın yazının devamında bulunan "Başla" butonuna tıkladıktan sonra gelen ekrandan "İzin Ver"i sizde katılımınızı başlatabilirsiniz. Kampanya 4 Mayıs 2011 tarihine kadar devam etmektedir. Pizza, Sinema Bileti ve Hediye cekleri 31 Mayıs 2011’e kadar gecerlidir. 10 puana 1 pizza alabiliyorsunuz 20,50TL değerindeki pizza uff ) Haydin afiyet ola cevapları bekliyorum. Daha azimli arkadaşlarda olur elbet hedeflerinizi yazın bakalım Bu arada link benim linktir. Bu linkten işlem başlatan arkadaşlar bana da puan kazandırmış olacaklar Sizden bir şey eksilmiyor merak etmeyin __________________