Selamlar arkadaşlar, ben şu an kullanmakta oldugum tt net sınırsız pakedimin son ayını yaşamaktayım ve malesef 2 yıldır hic ama hic memnun kalmadım tt netten. şu anda cok merak ettiğim bir konu var, aylık cok makul miktarlarda wınn internet paketleri var (tt net ayda 60tl alıordu sınırsız) ama malesefki aylık kotası cok duşuk. Ben şoyle duşundum kendimce; oyun , film , video izleme gibi bir kullanım yapmaktan vazgectiğin takdirde bu wınn paketleri insana gulumsemeye başlıyor. Bir cok wınn pakedi var aylık 1-4 ve 10gb gibi fakat mademki video yada download olaylarından vazgectim ozaman interneti sadece klasik facebook, forumlar,sozlukler vs. gibi bir kullanıma gecerim ama bu tarz bir kullanım aylık en az kac gb gerektirir? zaten internet dahilindeki bir cok etkinliğinden vazgeciyorsun bide bunun uzerine bu kısıtlı alanlardaki net kullanımımı dahada kısıtlamak yada kontrol zahmetine girmek istemiyorum bu bahsettiğim şekilde aylık ozgurce kendini kısıtlamadan bir net kullanımı kac gb gerektirir? şimdiden yorumlarınız ve bilgi paylaşımınız icin teşekkur ediyorum. __________________