arkadaşlar ben genc avea tarifesine gectim.26 yaş altı tc no istedi ben kendi tc nomu verdim surekli ilk gonderdiği mesajdaki gibi;7gun icin 1000 e mesaj atın yoksa mobil oğrenciye donuceksin dedi ben 3-4 kez attım tc nomu aynısı geldi sonra farklı bir tane kafadan attım gene aynısı geldi(bunun ana konuyla bağlantısı olabilir diye yazıyorum baştan anlatıyorum) neyse sonra ben 100mb lık ilk ay ucretsiz sonraki aylarda 25 kontor olan 100mb pakete uye oldum bi 3-4 saat sonra bir mesaj geldi aynen şu şekilde; Web islemleri icin kullanıcı adınız:Tel no şifreniz:Rasgele olarak tanımlanmıştır bilgilerinizi guncellemek icin www.avea.comtr ye girebilirsiniz. ben hicbir şekilde yeni şifre fln istemediğim icin takmadım.Neyse sonra net paketinden memnun kalmadığım icin aboneliğimi bitircektim siteye girdiğimde eski kullanıcı adımı ve şifremi yazdım kabul etmedi neyse şu yeni gonderileni deneyeyim dedim ve girdim girdiğimde butun online işlemler sıfırlanmış gibiydi ad soyad bile yeni kullanıcı olarak tanımlıydı.Ben sifremi değiştiriyim dedim ve değiştirdim fakat cıkıp tekrar girdiğimde yeni şifreyi kabul etmedi.Sonra internet paketleri bolumune girdim aşağıdaki gibi bir bolum geldi aboneliklerin hepsi aktif gozukuyor oysaki yok oyle birşey ve aboneliği durdur dediğimdede aktif değil diyor.Kısaca online işlemler bolumu tamamen gitti telefon numarası bile değiştirilebilir durumda.Bunun sebebi ne olabilir acaba? Avea muşteri hizmetlerini aramak istemiyorum o ona o ona gonderip duruyorlar ve bir sonuc alamıyor.Bunu yaşamış biri varmı başka acaba? Okuma sabrını gosterip yorum attığınız icin şimdiden teşekkur ederim __________________