Merhaba Arkadaşlar , Bugun başıma bir olay geldi sizinle paylaşıyım dedim dinlerseniz cok iyi olur . Turkcellin yeni kampanyasından faydalanmak icin ev iş yazıp 5080 e gonderdim . 10 kontorum vardı bana mesaj geldi bakmadan kapattım aradım birini konuştum bana mesaj geldi Kalan kontor : 7 diye Sonra 5080 e evet yazıp yolladım bana onaylandı mesajı geldi kalan kontor : -18 birini aradım ve konuştum kapattım ardından bir mesaj daha kalan kontor : -22 muşteri hizmetlerini aradım biliyorsunuz 1 kere aramak 2 kontor aradım ve burdanda hep bi kadın cıkıyo şuna bağlanmak icin 2 ye şuna bağlanmak icin 3 e 5 e basın diyor basıyorum beni canlı birisine bağlamıyorlar kapadım kalan kontor : -24 birdaha aradım ve bir yanıt gelmedi kalan kontor : -26 belki duzelmiştir dedim birini aradım ardından bir mesaj kalan kontor : -30 ama şuan ben *123*14# yi tuşladığımda bana yurt ici yurt dışı 60 dakika bedavanız vardır diyor ama ben birini aradıgımda kontorunuz bulunmamaktadır goruşmek icin en yakın zamanda kontor yukleyiniz diyor . Turkcell yaptığın cook ama cook ayıp bu kadar kontor avcılığı olmaz . __________________