Merhaba arkadaşlar!Benim başıma bu Turkcell Menu yuzunden gelmedik şey kalmadı.Bugun Turkcell Menu'ye giriyim dedim oyle.Amacım sadece menulere bakmaktı.Abonelikler bolumune girdim bakiyim ne var ne yok diye.Ama elim yanlışlıkla Ganyan bolumune gitti(Bu arada telefon 5800).4 Kontorum burdan gitti.Onay mesajı geldi ama ben hayır dedim ama mesaj anlaşılamadı diye mesaj geldi.Ardından tekrar gonderdim aynı yere girip uye miyim diye(Değilmişim).Tabii burdan toplamda 12 kontorum gitti.Ardından Bilgi Haber bolumundeki Haber menusundeki son dakikaya elim carptı.Mesaj gonderildi ama cevabı gelmedi ben de beleş diye 2 kere daha gonderdim.3-4 saat sonra geldi mesajlar arka arkaya.Ardından da Muzik bolumundeki yeniler bolumune tıkladım yanlışlıkla.Onu da beleştir belki diye ona da 1 kere daha tıkladım.Yani Son Dakikaya 3 kez Muzik/Yeniler'e ise 2 kez tıkladım.Ama Yeniler'in mesajları hala gelmedi.Bir gelse se kurtulsam da bir daha tovbe.Yani bugun bayağı bir kontorum gitti.Sizce ben bunlara uye mi oldum?Abonelikler bolumunde sadece Ganyan bolumune tıkladım yanlışlıkla onay mesajına cevap vermedim.İnşallah bir yere uye olmamışımdır... __________________