Toplu SMS de Buyuk Kampanya 1.000 Adet SMS 17 tl ( Anlık Rapor / Panelden Takip
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Toplu SMS de Buyuk Kampanya 1.000 Adet SMS 17 tl ( Anlık Rapor / Panelden Takip
-
11-10-2019, 23:27:18Kayıtlı ÜyeToplu SMS Kampanyamızda İndirim Yapmış Bulunmakta ve Hizmetinize Sunmaktayız ... Size hesap oluşturduktan sonra SMS panelinize giriyorsunuz Panelden kime nasıl gondereceginizi , iletim raporlarını kalan kredinizi hepsini SMS panelinden takip edebiliyorsunuz . Gonderdiginiz Tum Sms lerinize 11 Karaktere Kadar Başlık Tanımlayabiliyorsunuz Orneğin Gonderen : FRMTR.COM Gibi TOPLU SMS İLE NELER YAPABİLİRSİNİZ? • Şirketinizin , Sitenizin , İşletmenizin reklamını yapabilirsiniz • Promosyonlu urunlerinizi muşterilerinize duyurabilirsiniz • Kredili muşterilerinize odeme gunu hatırlatması yapabilirsiniz • Doğum gunu, evlilik yıl donumu gibi kutlamaları yapabilirsiniz • Şirketinizdeki değişiklikleri duyurabilirsiniz • Sipariş ve urun arıza durumlarını iletebilirsiniz • Web sms ile kendi uygulamalarınızdan sms gonderebilirsiniz Size ait bir kullanıcı hesabı oluşturduktan sonra gonderimlerinizi panelden yapıp smslerinizi gonderdikden sonra raporlarınızı anlık gorebilirsiniz . • Gazete, radyo’ya verilen reklam’ların geri donuş oranı %0,1’lerde • Reklam panoları pahalı ve hedef kitleye ulaşmak zor. Kime ulaştığı belli değil • Gazeteye verilen ilanların sutun santim maliyeti yuksek. Kac kişiye ulaştığı belli değil. • E-Mail ile tanıtım yapıldığında okunma oranı %0,1’ler seviyesinde. • Toplu SMS ile yapılan gonderimlerde okunma oranı %99 lar seviyesindedir. __________________