Turkcell yılda 1,2 milyon ziyaretle şirketlerin işlerini buyutmeye odaklandı: Turkcell ekipleri başarının formulunu 81 ile dağıtacak Turkcell’in kurumsal muşterilere hizmet veren ekipleri, Kuzey Kıbrıs Turk Cumhuriyeti’nde duzenlelen Elciler Zirvesi’nde bir araya geldi. Turkiye capında 69 Turkcell Kurumsal Cozum Merkezi’nde ve Global Bilgi’de gorev yapan 1.700 kişilik kadro, eşsiz muşteri deneyimi hedefli strateji toplantılarına ve geleceğin teknolojileri uzerine verilen eğitimlere katıldı. Kurumsal Elciler Zirvesi’nde bir araya gelen Turkcell calışanları, aldıkları eğitim sayesinde Turkcell muşterisi şirketlere işlerini buyutmeleri icin kılavuzluk ediyor. Turkcell’in kurumsal satış ve hizmet ekipleri yılda 1,2 milyon muşteriyi ziyaret ederek başarının formulunu 81 ildeki işletmelere aktarıyor. Turkcell, eşsiz muşteri deneyimi hedefiyle calışanlarının eğitimine verdiği onemi, KKTC’de gercekleştirilen “Turkcell Kurumsal Elciler Zirvesi” etkinliği ile bir kez daha ortaya koydu. Uc gun suren Zirve’ye, Turkcell teknolojisi ve cozumlerini kurumsal şirketlere ulaştırmada kritik rol oynayan kurumsal satış ve hizmet ekipleri katıldı. Turkcell kurumsal bayilerinden ve Global Bilgi calışanından oluşan 1.700 kişilik kadroya Satış Kocluğu, Portfoy Yonetimi, Fayda ve Değere Dayalı Satış, Etkin İletişim, yeni urun ve cozumler konularında eğitimler verildi. Turkcell kurumsal hizmetleri konusunda bilgilendirme seansları duzenlendi ve Turkcell iş ortaklarının urunleri tanıtıldı. Zirvede calışanlara seslenen Turkcell Genel Muduru Sureyya Ciliv ve Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satış Genel Mudur Yardımcısı Selen Kocabaş, şirketlerin işlerini daha ileri taşıyabilmeleri icin gereken formulu Turkcell’muşterilerine anlatmayı hedeflediklerini vurguladı. Ciliv ve Kocabaş, bu formulu işletmelere aktarma gorevinin Turkcell ekiplerinde olduğuna dikkat cekti. Sureyya Ciliv: “Yeni dunya, geleceğin teknolojileriyle şekilleniyor” Turkcell Kurumsal Elciler Zirvesi’nde konuşan Turkcell Genel Muduru Sureyya Ciliv, “Onumuzdeki 10 yılda dunyayı değiştirecek teknolojilerin başında mobil internet, bulut bilişim ve M2M dediğimiz nesnelerin interneti geliyor. Bugun Turkcell kendisini bir teknoloji şirketi olarak tanımlıyor ve tum bu teknolojilerde kurumlara fayda, kolaylık ve verimlilik katan cozumler sunuyor. Turkiye’de 2 milyonun uzerindeki şirketin bu teknolojilerle buluşması, işlerini bu teknolojileri kullanarak buyutmesi ulkemiz ve insanımız icin cok kritik. Kurumlarımızı daha da ileriye taşıyacak bu teknolojileri iyi anlatabilmemiz şart. Teknoloji elcileri olarak hepimize buyuk rol duşuyor” dedi. Selen Kocabaş: “Anadolu’da 1.700 kişilik istihdam ile en buyuk takımı oluşturduk” Turkiye’deki işletmelere hizmet veren en buyuk kurumsal satış takımına sahip olmaktan gurur duyduklarını vurgulayan Selen Kocabaş, “Teknoloji ve inovasyon ile muşterilerimizin hayatını kolaylaştıran cozumler sunuyoruz ve teknoloji konusunda işletmelerin cozum ortağı olmayı amaclıyoruz. Kurumsal Cozum Merkezlerimizde ve Global Bilgi’de gorev yapan 1.700 kişilik kadromuzla Turkiye’nin en buyuk cozum takımı olarak ulkemizin her noktasındayız. Anadolu’da 1.700 kişilik istihdam ile en buyuk takımı oluşturduk. Kucuk olcekli işletmelerin teknolojiyi kullanarak işlerini buyutmeleri, karlılıklarını artırmaları Turkcell olarak birinci hedefimiz. Ustun network altyapımız ve bu alt yapı uzerinde geliştirdiğimiz urun, servis ve cozumlerle 500 bini aşkın kurumsal muşterimize hizmet veriyoruz. Ustelik bu hizmetimizi her boyutta şirketi analiz ederek ihtiyaclarına uygun şekilde gercekleştiriyoruz. Hem calışanlarına hem muşterilerine değer veren bir şirket olarak, Kurumsal Cozum Merkezi ve Global Bilgi calışanlarımızın eğitimi bizler icin her zaman en oncelikli sırada yer alıyor. Ekibimize sadece son 2 yılda, Turkcell Akademi catısı altında e-eğitim, video eğitim, sanal sınıf, sınıf ici, iş başı gibi ceşitli 435 bin saat eğitim verdik. Dile kolay bu sure, 50 yıllık eğitime eşdeğer bir rakam. Calışanlarımızın eğitimlerine yaptığımız yatırım, bizler icin her zaman şirketlerimizin buyumeleri ile paralel gelişiyor. Turkiye’nin en buyuk kurumsal muşteri portfoyune, profesyonel ve uzman bir ekip ile hizmet vermekten gurur duyuyoruz” dedi. Yılda 1,2 milyon ziyaret, 2,4 milyon telefon ile temas Anadolu’nun dort bir yanından gelen Kurumsal Cozum Merkezi calışanlarına verilen eğitimlerde, şirketlerin ses, internet, urun ve Turkcell Superonline cozumlerine yonelik beklentileri aktarıldı. Turkcell Kurumsal Kucuk Olcekli Şirketler Satış Direktoru Burak Ersoy ‘Gorevimiz: Gelecek’ konsepti ile yeni muşteri kazanımı, muşteri ziyaretinin ve deneyiminin onemi, akıllı cihazlar yaygınlaştırılması, yeni urunlerinin muşterilerle buluşturulmasına yonelik 2014 hedef ve beklentilerini calışanlarla paylaştı. 1700 kişilik ekipte, evden calışma yontemiyle istihdam edilen 130 kişi de yer aldı. Eşsiz muşteri memnuniyetine odaklanan Turkcell’in kurumsal takımının ayda 100 bin, yılda ise 1,2 milyon kez muşteri ziyareti gercekleştirmiş olmasının onemi ayrıca vurgulandı. Turkcell Kurumsal Kucuk Olcekli İşletmeler Kanalı Genel Bilgiler • Kanal Noktası Sayısı: o Turkcell Kurumsal Cozum Merkezleri toplam 69 noktada 81 ili kapsayan hizmet veriyor. İllere hizmet veren bayi calışanları yerel tercih ediliyor. • Takım Calışan Sayısı: o Kurumsal Cozum Merkezlerinde toplam 1.300 kişilik takım  Yeni muşteri kazanımı ve mevcut muşterilere cozum satışlarına yonelik 875 kişilik kurumsal satış temsilcisi  Yuz yuze portfoy yonetimi yapan ve muşterilerde derinleşen, urun ve cozum konularında uzman 125 muşteri danışmanı o Turkcell Global Bilgi Cağrı Merkezinde yaklaşık 500.000 muşteriye portfoy yonetim hizmeti sunan 400 kişilik ekip  270 Kişi İzmir’de istihdam ediliyor.  130 Kişi Home Agent kapsamında evden calışarak istihdam ediliyor. • Eğitim: o Turkcell Kurumsal Cozum Merkezi calışanlarına 2012-2013 yıllarında toplam 340.000 saat(39 yıl), o Global bilgi calışanlarına ise 100.000 saat eğitim verildi (11,5 yıl) . o Turkcell Akademi catısı altında o E-eğitim, m-eğitim, sanal sınıf, sınıf ici, iş başı o İşe başlangıc eğitimleri, Urun ve Servis, Portfoy Yonetimi o Her profile ozel eğitimler KCM Mudurlerine Satış Kocluğu Eğitimi, Uzman Ekiplere Portfoy Yonetimi Eğitimi gibi. o Eğitim ve sunumlarda tiyatro, roportaj, TV programı gibi değişik teknikler kullanıldı. o Hedef; calışanlara Turkcell kurumsal muşterilerimize değer katacak ve calışmakta oldukları iş cevresinde rakiplerine gore farklılaşmalarını sağlayacak sahip olduğumuz urunleri ve cozumleri en iyi şekilde ozumsetmektir. o 2014 yılında da Fayda ve Değer Odaklı Satış, Başarılı Satış ve Portfoy yonetimi, İlişki Yonetimi alanlarında destekleyici eğitimler o KCM sahiplerine de 2012-2013 yıllarında İşimi Geliştiriyorum, Ekibimi Geliştiriyorum, Kendimi Geliştiriyorum modullerinden oluşan Vizyoner Liderlik Programı Bahceşehir Universitesi ile birlikte verilmiştir. o Yılda bir motivasyon ve eğitim amaclı “Small Business Elciler Toplantısı”nda 1.500 bayi ve global bilgi calışanı bir araya geliyor. • Ziyaret: o Turkcell Kurumsal Cozum Merkezlerindeki satış ekipleri şirketlere ayda ortalama 100.000, yılda 1,2 milyon ziyaret yapıyor. o Turkcell Global Bilgi’de portfoy yoneticileri 500 bini aşkın muşteriye aylık 200 bin, yıllık 2,4 milyon adet telefon teması gercekleştiriyor. __________________