Turkcell Global Bilgi’de yeni atama Turkiye’nin lider muşteri ilişkileri yonetim merkezi Turkcell Global Bilgi’de, Turkcell Kurumsal Operasyonlar Genel Mudur Yardımcısı pozisyonuna Funda Seyrek Kantarlı getirildi. İstanbul Universitesi, Siyasal Bilgiler Fakultesi’nden mezun olan Funda Seyrek Kantarlı aynı universitenin iktisat ve İstanbul Bilgi Universitesi'nin işletme bolumunde yuksek lisans eğitimleri aldı. İş hayatına 1996’da Turkcell Global Bilgi’de muşteri temsilcisi olarak başlayan Kantarlı, 2000 yılından bu yana, Turkcell Global Bilgi catısı altında; Digiturk Uretim Takım Lideri, Digiturk Uretim Birim Yoneticisi, Digiturk Uretim Muduru, Turkcell Bireysel Operasyonlar Bilişim Grubu Birim Yoneticisi, Superonline Birim Yoneticisi ve Eğitim Birim Yoneticisi, Turkcell Bireysel Operasyonlar Bilgi Yonetimi Birim Yoneticisi, Digiturk Operasyon Muduru, Kurumsal Muşteri İlişkileri Yonetimi Muduru, Kurumsal Muşteri İlişkileri ve Operasyon Geliştirme Muduru gibi pek cok yonetsel pozisyonda gorev aldı. Son olarak Turkcell Superonline ve Tahsilat Operasyonları Muduru gorevini yuruten Funda Seyrek Kantarlı, 25 Mart tarihi itibariyle Turkcell Global Bilgi’de, Turkcell Kurumsal Operasyonlar Genel Mudur Yardımcısı pozisyonuna atandı. __________________