Turkcell Superonline CFO’su Onder Şenol PERYON Yonetim Kurulunda Turkcell Superonline Finanstan Sorumlu Genel Mudur Yardımcısı Onder Şenol, Turkiye İnsan Yonetimi Derneği’nin 23. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkan Yardımcılığına secildi. Şenol, son 10 yılda dernek yonetiminde yer alan ilk CFO oldu. Turkiye İnsan Yonetimin Derneği (PERYON) 23. Olağan Genel Kurulu’nu 26 Mart Carşamba gunu Harbiye Askeri Muze’de gercekleştirdi. Genel Kurul’da, yeni donem yonetim kurulu, denetim kurulu, etik kurulu, uluslararası temsilciler ile kamu temsilcileri belirlendi. Yapılan secimler sonucunda 23. Donem PERYON Genel Başkanı, Merck Grup EMEA Bolgesi Yetenek ve Gelişim Uzmanlık Merkezi Direktoru Sevilay Pezek Yangın oldu. Turkcell Superonline CFO’su Onder Şenol ise, Boyner Holding Başkan Yardımcısı İdil Turkmenoğlu ile birlikte Genel Başkan Yardımcılığı’nı ustlendi. Şenol, Turkiye’de insan yonetimi alanında kurulmuş ilk sivil toplum kuruluşu olan PERYON’un son 10 yılında yonetimde yer alan ilk CFO oldu. Onder Şenol, yeni yonetimdeki gorevine ilişkin değerlendirmesinde “Gunumuzde Finans, sadece finansın yonetilmesinin otesine gecerek, yonetimde stratejik bir rol kazandı. CFO’ların, gercek bir iş ortağı olarak stratejilerin oluşturulmasında ve hayata gecerilimesinde onemli bir rol alması, nihayetinde değer yaratması bekleniyor. Turkiye’yi dunya ile aynı anda fiber internet ile tanıştıran Turkcell Superonline’da ustlendiğim gorevi bu yeni tanıma uygun olarak yurutuyorum. PERYON’de de Turkiye insan yonetimini geliştirecek aktivitelere katkıda bulunmayı ve yeni donemde PERYON’u daha ileriye taşıyacak projelere değer katmayı arzuluyorum” dedi. __________________