Fatura istemeyen turkcell'li kazanıyor..
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Fatura istemeyen turkcell'li kazanıyor..
-
11-10-2019, 23:25:47Kayıtlı Üye“Fatura İstemiyorum ağaclarımızı koruyorum!” diyene 30dk konuşma hediye... Maxicep.com - Fatura istemeyen kazanıyor.. Şimdi "Fatura İstemiyorum" diyen ve kağıt kullanımını engelleyerek ağaclarımızı koruyan muşterilerimiz Turkcell'llerle 30 gun gecerli 30 dk bedava konuşma kazanıyor. Hemen Online İşlem'e girip Fatura İstemiyorum'a tıklayarak kağıt israfından ve basılı fatura almaktan kurtulabilirsiniz. Ustelik Fatura İstemiyorum servisine gectiğinizde her ay fatura tutarınız size kısa mesaj ile ucretsiz bildirilir. * Kampanya 31 Ağustos 2009 tarihine kadar gecerlidir ve aynı muşterimiz kampanyadan sadece bir defa faydalanabilir. Kampanyadan sadece Bireysel Faturalı hat sahibi muşterilerimiz icin gecerlidir. Kampanya kapsamında kazanılan 30 dakika Turkcell'llerle yurtici konuşmalarda 30 gun sureyle gecerlidir. Fatura İstemiyorum servisine FATURAISTEMIYORUM yazıp 2222'ye ucretsiz kısa mesaj atarak da gecebilirsiniz. * Hediye dakikalarınız hattınıza yuklendiğinde ve dakikalarınızın kullanım suresi dolduğunda size bir bilgilendirme SMS'i ile bilgi verilecektir. __________________