Bazen bir Soz;
-Ben sigara icmem, fakat her zaman kibrit paketini cebimde taşırım.
Ne zaman gunah işlemeye kalksam, bir kibriti yakıp elimi o ateşle ısıtırım ve kendime derim ki:
"Ali sen bu ateşe dayanamıyorsun, Cehennem ateşine nasıl dayanacaksın?"
Yada Hareket;
•Muhammed Ali’ye Hollywood da bulunan “Walk of Fame” (Hollywood Şohret Yolu) caddesinde ismi yazılı yıldızı koymayı teklif ederler..
•Muhammed Ali "Ben Peygamberimin (sav) ismini taşıyorum, bu sebeple insanların bu ismin ustunden gecmesine asla musaade etmem"
diyerek teklifi rededer...
•Muhammed Ali'nin ismi olan yıldız duvara asılır bunun uzerine. Duvara asılı tek isim Muhammed Ali'nin ismidir..
Bazen bir kapak(Siz buna ister, hazır cevap diyin, ister ilm-i siyaset)
Dunya ticaret merkezine saldırı olmuştur ve Muhammed Ali bir programa katılır;
“CNN muhabiri : sn. Muhammed Ali, bu dehşetin meydana gelmesine sebep olan teroristlerle aynı dinin bir mensubu olarak neler hissediyorsunuz?
Muhammed Ali : Siz (!) Hitler ile aynı dini paylaşan bir mensup olarak neler hissediyorsanız aynısını.”
--yeter fani Dunyanın şohretini elinin tersi ile itip, ALLAH Rızası kazanmaya
Muslumanlığı, yumruğunun onune gecmiş Buyuk İnsan
ALLAH Rahmet eylesin. MekÂnın Cennet Olsun...

-Ben sigara icmem, fakat her zaman kibrit paketini cebimde taşırım.
Ne zaman gunah işlemeye kalksam, bir kibriti yakıp elimi o ateşle ısıtırım ve kendime derim ki:
"Ali sen bu ateşe dayanamıyorsun, Cehennem ateşine nasıl dayanacaksın?"
Yada Hareket;
•Muhammed Ali’ye Hollywood da bulunan “Walk of Fame” (Hollywood Şohret Yolu) caddesinde ismi yazılı yıldızı koymayı teklif ederler..
•Muhammed Ali "Ben Peygamberimin (sav) ismini taşıyorum, bu sebeple insanların bu ismin ustunden gecmesine asla musaade etmem"
diyerek teklifi rededer...
•Muhammed Ali'nin ismi olan yıldız duvara asılır bunun uzerine. Duvara asılı tek isim Muhammed Ali'nin ismidir..
Bazen bir kapak(Siz buna ister, hazır cevap diyin, ister ilm-i siyaset)
Dunya ticaret merkezine saldırı olmuştur ve Muhammed Ali bir programa katılır;
“CNN muhabiri : sn. Muhammed Ali, bu dehşetin meydana gelmesine sebep olan teroristlerle aynı dinin bir mensubu olarak neler hissediyorsunuz?
Muhammed Ali : Siz (!) Hitler ile aynı dini paylaşan bir mensup olarak neler hissediyorsanız aynısını.”
--yeter fani Dunyanın şohretini elinin tersi ile itip, ALLAH Rızası kazanmaya
Muslumanlığı, yumruğunun onune gecmiş Buyuk İnsan
ALLAH Rahmet eylesin. MekÂnın Cennet Olsun...