Turkcell Superonline eşsiz muşteri deneyimi hedefini bayileriyle paylaştı
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Turkcell Superonline eşsiz muşteri deneyimi hedefini bayileriyle paylaştı
-
11-10-2019, 23:21:27Kayıtlı ÜyeTurkcell Superonline’da yeni donem! Turkcell Superonline eşsiz muşteri deneyimi hedefini bayileriyle paylaştı Turkcell Superonline, şirketin altyapıda ve muşteri memnuniyetinde geldiği noktayı bir adım oteye taşıyacak yeni yol haritasını Turkiye’nin dort bir yanında gorev yapan ve Antalya’da bir araya gelen Turkcell Superonline Abone Merkezi (SAM) calışanıyla paylaştı. Şirketin “İyiden mukemmele” yolculuğu olarak tanımlanan yeni 5 yıllık planında en onemli hedefleri, dijital dunyada hayatı kolaylaştıran vazgecilmez teknoloji ortağı olmak. Dijital dunyada hayatı kolaylaştıran vazgecilmez teknoloji ortağı Turkcell Superonline, 12 ilden bine yakın SAM calışanının katılımıyla Antalya’da gercekleştirdiği toplantıda, dunya ile aynı donemde başlattığı fiber altyapı yatırımlarının ardından bugun gelinen nokta değerlendirildi ve 2014 hedefleri paylaşıldı. Antalya’da gercekleştirilen ve iki gun suren toplantı boyunca şirketin ust duzey yoneticileri bayi calışanlarıyla bir araya gelerek calışanların 2013 yılında gostermiş olduğu başarılı performans ve gelecek donem planları uzerine paylaşımlarda bulundular. Pazar payını artıran tek operator Turkcell Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Mudur Yardımcısı Ceyhun Ozata, gectiğimiz yılda da ilklere imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, 2013 yılında pazar payını artıran tek operator olduklarını ve ABD’de stratejileri hayata geciren başarılı şirketlere verilen Hall of Fame odulunu kazanan telekom sektorunden ilk Turk şirket olmayı başardıklarını aktardı. “İyiden mukemmele giden yolculuk” Turkcell Superonline olarak 2008 yılında Turkiye’de onculuk edilen fiber optik altyapı yatırımlarının sonuclarını almaya başladıklarını ifade eden Ozata, sozlerini şoyle surdurdu: “Bireysel, kurumsal ve toptan segmentelerde başarılı bir iş modeli oluşturduk. İlk gunden bu yana buyume sağlayarak, hem daha karlı hem daha dengeli bir iş dağılımı elde ettik. Bugune kadar gercekleştirdiğimiz beş satın alma ile buyumemize destek sağladık. Son olarak Metronet’in bunyemize katılmasının ardından 12 olan fiber illerimize Konya ve Diyarbakır’ı kattık. Turkiye’de evlerin kapısına kadar 1000 Mbps hızında internet goturduğumuz hane sayısı 1,7 milyonu aştı. Fiber muşteri sayımız 570 bini, ADSL muşteri sayımız 225 bini ve ses muşterilerimiz 400 bini aştı. Işık hızında 5 yılı geride bıraktık. Bu seneden itibaren “İyiden mukemmele” yolculuk donemindeyiz. Bu donem bizim icin muşteri sayımızı artırmak, muşterilerimize eşsiz bir deneyim yaşatmak, her birine ayrı ayrı odaklanmak ve dijital dunyada hayatı kolaylaştıran, vazgecilmez teknoloji ortağı olmak anlamına geliyor.” Eşsiz muşteri deneyimi Turkcell Superonline, yeni hizmet anlayışının egemen olacağı bu donuşumde bayileriyle daha yakın bağlar kurmayı hedefliyor. Bayiler muşteriyi dinleyen, soru ve sorunlara cozum bulan teknoloji danışmanlığı misyonu ustlenirken, surekli eğitim ve gelişim giderek daha cok onem kazanıyor. Turkcell Superonline, gecen yıl yaklaşık 1.700 kişiye urun ve servisler, sistem ve surecler, bilgi guvenliği, liderlik becerileri, satış kocluğu, iletişim becerileri konularında toplam 32 bin saat eğitim verdi. Bu kapsamda Turkiye’de bir ilk olarak “Cat Kapı Satış Videoları” hazırlandı. Bu videolar, klasik e-oğrenme kalıplarını aşan, daha fazla kişiye erişen, tekrar izleme imkanı sunan, profesyonel oyuncuların yer aldığı eğitim aracları olarak dikkati cekiyor. Turkcell Superonline, bu kapsamda 2014 yılı icerisinde de 2.700 kişiye 85 bin saat eğitim vermeyi hedefliyor. __________________