Turkcell Dijital Akademi KPSS’ye hazırlananlara başarının anahtarını sunuyor
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Turkcell Dijital Akademi KPSS’ye hazırlananlara başarının anahtarını sunuyor
-
11-10-2019, 23:19:26Kayıtlı ÜyeTurkcell Dijital Akademi KPSS’ye hazırlananlara başarının anahtarını sunuyor • Turkcell’in kısa bir sure once dijital ortamda milyonların erişimine actığı Turkcell Akademi, KPSS’ye (Kamu Personel Secme Sınavı) hazırlananlar icin de onemli bir fırsat sunuyor. • Tum akıllı cihaz ve bilgisayarlardan kolayca ulaşılabilen eğitim modulu ve deneme sınavları sayesinde, tum Turkcell’liler sadece 49.90 TL’ye KPSS’ye kolayca hazırlanabilecek, deneme sınavlarına girebilecek. • Sistemde 5 ayrı KPSS deneme sınavı bulunuyor. Sisteme dahil olanlar tum deneme sınavlarına katılabiliyor ve sınav sonrasında kişiye ozel sonuc raporunu alıyor. Turkcell’in “dunyanın bilgisini milyonların erişimine acmak” hedefiyle kısa sure once dijitalleştirdiği Turkcell Akademi, onemli eğitim fırsatları sunmaya devam ediyor. Kısa bir sure once YGS ve LYS’ye hazırlanan oğrenciler icin eğitimler ve deneme sınavlarını erişime acan platform, şimdi de KPSS sınavına hazırlanan aboneleri icin muthiş bir olanak sağlıyor. Turkcell Dijital Akademi, hem eğitimin tum akıllı cihazlardan ve bilgisayarlardan ulaşılabilir olması, hem de piyasada hali hazırda var olan sınıf ici eğitimlere gore 7-8 kat daha duşuk fiyata sunulması nedeniyle oldukca avantajlı. 49.90 TL karşılığında KPSS’ye hazırlananlar Genel Yetenek ve Genel Kultur Testi programı kapsamında toplamda 96 saat aralıksız konu anlatımlı video ve slayt iceriğini izleyebiliyor ve 5 adet deneme sınavına girebiliyor. Eğitim boyunca istenilen dersler dilendiği kadar tekrar edilebiliyor. Eğitimde farklı uzmanlık alanları kendi alanında isim yapmış uzmanlar tarafından hazırlanmış videolarla anlatılıyor. 2014’te KPSS’ye 5.7 milyon kişinin girmesi bekleniyor Turkcell Akademi Bolum Yoneticisi Banu İşci Sezen, “Turkcell Dijital Akademi’de eğitim iceriklerimizi her gecen gun daha iyi noktalara taşıyoruz. Platformumuz eğitime ulaşmak isteyen genclerimiz, profesyonellerimiz icin muthiş bir bilgi kaynağı konumuna geldi. YGS ve LYS sınavları icin sunduğumuz fırsatların ardından, şimdi de 2014’te 5.7 milyon kişinin girmesi beklenen KPSS sınavları icin hazırlığımızı tamamladık. Bu sınava hazırlanan tum Turkcell’liler cok uygun bir fiyata alanında en kaliteli icerik ve eğitime, 7 gun 24 saat diledikleri yerden ulaşabiliyor olacak” dedi. Onde gelen uzmanlardan ust duzey bir icerik Turkcell Akademi, kamu kurumlarındaki duz memur (hizmetli, memur, guvenlik gorevlisi, hemşire, muhendis vb.), Milli Eğitim Bakanlığı oğretmen atamaları ve mufettişlik, uzmanlık gibi mesleklere alımlar icin yapılan KPPS sınavı icin vatandaşlık, tarih, coğrafya, Turkce, sozel mantık, sayısal mantık, matematik, geometri gibi başlıklarda eğitim moduleri sunuyor. Moduller; Prof. Dr. Şukru Kızılot (Genel Koordinator), Dr. Ozgur Şahan (Eğitim ve Yayın Koordinatoru), Olcay Geylan (İstikrar Akademi Ozel Eğitim Kurumları Kurucu Muduru ve Matematik Oğretmeni), Necati Ozdemir (Akademik Tarz Ozel Eğitim Kurumu Matematik Oğretmeni), Arda Akın (Kampus Akademi Ozel Eğitim Kurumu Coğrafya Oğretmeni), Kerem Soğutkıran (Milli Eğitim Bakanlığı’nda Turkce Oğretmeni), Cesur Erdem (İstikrar Akademi Ozel Eğitim Kurumu Tarih Oğretmeni), Coşkun Cebiturk (Milli Eğitim Bakanlığı’nda Tarih Oğretmeni), Fırat Osman Baykal (İstikrar Akademi Ozel Eğitim Kurumları Turkce Oğretmeni), Soysal AYGUN (Monopol Ozel Eğitim Kurumu Anayasa ve İdare Hukuku Eğitmeni), Şahap Arpacı (Akademik Tarz Ozel Eğitim Kurumu Kurucu Muduru ve Anayasa Hukuku, İdare Hukuku ve Temel Yurttaşlık Dersi Eğitmeni) gibi uzmanlar tarafından hazırlandı. KPPS iceriklerine ulaşmak icin KPPS iceriğine ve deneme sınavlarına, teknolojiyle bilgiye erişimi kolaylaştıran ve yaygınlaştıran Turkcell Dijital Akademi uzerinden (turkcell/akademi adresinden), Turkcell numaraları ve şifreleri ile ulaşılabiliyor. __________________