1 dakikası 15 TL - Turkcell
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- 1 dakikası 15 TL - Turkcell
-
11-10-2019, 23:19:24Kayıtlı ÜyeAllah'ınızı severseniz boyle bir zihniyet olabilir mi oncelikle buna cevap verin... İki gundur telefonla konuşmaya korkuyorum... TL yuklettim. Babamı aradım ve TL yuklediğimi soyledim. Sende istiyor musun diye vs... Konuşma surem 40 saniye... 2 saniye sonra gelen mesaja baktığımda... ŞOK oldum... Toplam kullanım miktarı : 10 TL Yani hesaba gore dakikası 15 TL Yani yuklediğim para 1 dakikada elimden geri alındı... Evde yine denedim... Diğer hattımı aradığımda 2 saniye acıp kapadım. 0,43 kuruşunuz gitti diyor... Resmen adamla dalga geciyorlar... Cok sinirlendim gercekten... Yuklettiğim Turkcell'e gittim. Adam dalga gecer gibi cok iyi ve guzel bir tarife abi bu diyor. Ağzını burnunu kırasım geldi... Bunları şikayet edebilir miyim? Uslubumdan dolayı kusura bakmayın ama başkaları ayda 30 Tl ye istediği gibi konuşurken benim 15 tl ye 1 dakika konuşmam koyuyor bana... Birde her dakika icin 15 TL yuklettiğimi duşunun ... Ayda 648,000 TL tabii her dakika konuşacakta değilim ama ornek olarak. Ne yapmalıyım... En kısa surede Avea 'ya gececeğim zaten... Ama bunları şikayet edebilir miyim? Giden 15 TL olsun ona değil ama yeter artık bunların yaptıkları.... Bizzat kendim şikayet ettiğim kişiye gostereceğim. Karşısında arayacağım birini 2 saniye 0,50 kuruş bune abi... O da normal derse katliam yaparım bilinsin!!! __________________