Yenişehir İlkoğretim Okulu’ndaki engelli cocuklar icin ozel derslik
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Yenişehir İlkoğretim Okulu’ndaki engelli cocuklar icin ozel derslik
-
11-10-2019, 23:19:07Kayıtlı ÜyeTurkcell Global Bilgi’den Diyarbakır Yenişehir İlkoğretim Okulu’ndaki engelli cocuklar icin ozel derslik Turkcell Global Bilgi, Diyarbakır Yenişehir İlkoğretim Okulu’nun 3 sınıfını engelli oğrencilerin ihtiyaclarına uygun hale getirdi. 3 sınıftan biri otizmli oğrenciler icin ozel dizayn edilirken, diğer iki sınıf engelli cocukların da eğitim alabileceği standartlara kavuşturuldu. Turkiye’nin lider muşteri ilişkileri yonetim merkezi Turkcell Global Bilgi sosyal sorumluluk vizyonu doğrultusunda Diyarbakır Yenişehir İlkoğretim Okulu’nun uc sınıfını engelli cocukların da eğitim alabileceği standartlara getirdi. Gercekleştirdiği proje kapsamında Diyarbakır Yenişehir İlkoğretim Okulu’nda eğitim goren engelli oğrencilerin eğitim hayatını buyuk oranda kolaylaştıran Turkcell Global Bilgi, bu uc sınıf icin engelli rampaları oluşturuldu, gerekli tum techizatın teminini sağladı. Otizmli ve engelli oğrencilerin eğitimi icin uygun hale getirilen sınıfların acılışı Yenişehir Kaymakamı Mustafa Demirelli, Yenişehir İlce Milli Eğitim Muduru Abdurrazak Tekin ve Turkcell Global Bilgi Diyarbakır Lokasyon Muduru Deniz Ateş’in katılımıyla gercekleşti. Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları Genel Mudur Yardımcısı Ersin Aydın konuyla ilgili yaptığı acıklamada:“Şirketimiz kurulduğu gunden bu yana kamu yararını gozeten sosyal sorumluluk projelerine destek veriyor. İlke edindiğimiz bu vizyon doğrultusunda Diyarbakır Yenişehir İlkoğretim Okulu icin şirketimiz bu anlamlı projeyi hayata gecirdi. Girişimlerimiz sonucunda Yenişehir İlkoğretim okulumuzda eğitim goren engelli cocuklarımızın onunden engelleri kaldırmaya, onlar icin daha rahat eğitim alabilecekleri sınıflar oluşturmaya gayret ettik. Hayata gecirdiğimiz bu projenin bircok kurum ve kişiye ornek olmasını, engelli cocuklarımızın, vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak girişimlerin coğalmasını diliyor, yeni sınıflarımızın bu azimli, pırıl pırıl cocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. __________________