Turkcell Anadolu’daki şirketleri teknolojiyle buluşturuyor Turkcell, “İş’te Teknoloji Hamlesi” vizyonuyla Trabzonlu şirketleri teknolojik donuşume cağırıyor Turkcell’in, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji cozumlerini kullanarak, daha hızlı ve kÂrlı olmalarını sağlamak, buyumelerine katkıda bulunmak amacıyla duzenlediği “İş’te Teknoloji Hamlesi” toplantılarının 2014’teki beşinci durağı Trabzon oldu. Turkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, “İş’te Teknoloji Hamlesi” vizyonu doğrultusunda, şirketlerin buyumesine teknolojiyle destek olmak uzere gercekleştirdiği Anadolu turuna devam ediyor. Anadolu’yu adım adım gezerek, mobil ve sabit iletişim teknolojilerinin şirketlere sağladığı faydayı, teknolojik donuşumu yaşamak isteyen şirketlerle birebir temasa gecerek anlatan Turkcell, bu seneki organizasyonların beşincisini Trabzon’da gercekleştirdi. Şirketlerin başarısına teknolojiyle destek olmak icin başlattığı turda, şimdiye kadar 21 ilde 6 binin uzerinde kurumsal muşterisiyle buluşan Turkcell, Turkiye’nin dort bir yanındaki şirketlere teknolojiyle fark yaratma fırsatlarını anlatıyor. Trabzon Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu ve Trabzon Buyukşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın acılış konuşmalarıyla başlayan organizasyon, Turkcell Genel Mudur Yardımcısı Yiğit Kulabaş’ın “Teknoloji ve İnovasyonla Yeni Bir Dunya” başlıklı konuşmasıyla devam etti. Turkcell Kurumsal Satış Direktoru Cağatay Aynur’un Turkcell teknolojisiyle şirketlerin başarısına sağlanan desteği anlattığı “İş’te Teknoloji Hamlesi” sunumunun ardından da, Turkcell’in mobil ve sabit teknoloji cozumlerini kullanarak fark yaratan, Koc İletişim Genel Mudur Yardımcısı Suna Koc, Politek ve Yapısun Yapı Malzemeleri Genel Muduru İskender Onal, Hastaş İnşaat Genel Muduru Ekrem Duran ve Uzay Plastik ve Orman Urunleri Yonetim Kurulu Başkanı Ali Başturk katılımcılarla başarı hikayelerini paylaştı. Kulabaş:” Şirketlerin işlerinde fark yaratması ancak ve ancak teknolojik donuşumle mumkun” Turkcell Genel Mudur Yardımcısı Yiğit Kulabaş yaptığı sunumda: “Turkcell, bugun kurumsal pazarın lideri ve 520 bini aşkın şirkete hizmet veriyor. Turkcell’li olmayı secen şirketler icin fark yaratmak, onları teknolojiyle bir adım one taşıyabilmek icin yoğun bir caba icerisindeyiz. Biz istiyoruz ki, boyutu ve faaliyeti ne olursa olsun tum şirketler bu fırsatı yakalasın. Anadolu’nun dort bir yanında Turkiye ekonomisini her gecen gun daha iyi noktalara taşıyan binlerce şirket var. Turkcell olarak oncelikli hedefimiz bu şirketlerin teknik ekipleriyle birlikte calışıp, Anadolu'da iş ortaklığı ekosistemini buyuterek yerel değeri guclendirmek.” dedi. Gunumuz dunyasında şirketlerin ancak teknolojik donuşumle işlerinde fark yaratabileceğinin altını cizen Kulabaş konuşmasına şoyle surdurdu:” Karadeniz’in en renkli, hareketli ve zengin liman kentlerinden biri olan Trabzon’umuzun da bu teknolojik donuşumu gercekleştirerek ulke ekonomisine katkısını surdureceğine inanıyorum.” Turkcell Kurumsal Satış Direktoru Cağatay Aynur yaptığı konuşmada Turkcell’in, Trabzon’daki kurumsal muşterilerine “İş’te Teknoloji Hamlesi” ile urun değil, ihtiyac tabanlı bir yaklaşım sunduğunun altını cizdi. Aynur, “Ozellikle işlerini ilk kez kuracak olan şirketlere, kuruluş aşamasından itibaren temel iletişim ihtiyaclarını hicbir formaliteyle zaman kaybetmeden, uygun maliyetle karşılamalarını sağlamak icin “İşini Turkcell’le Kur” uygulaması geliştirdik. Orneğin, İlk Adım paketimizle şirketlerin maliyetlerini duşururken, Yeni Muşteri paketimizle de gelirlerini artırarak başarıya daha hızlı ulaşmalarını sağlıyoruz. Ayrıca, ‘ciceği burnunda’ girişimciler, şirket kurma surecinde kendilerine gerekli olacak tum bilgileri www.turkcell.com.tr/akademi uzerinden, Prof. Dr. Şukru Kızılot’un anlatımıyla edinebilir. Hazırladığımız 25 videoluk eğitim setine tum Turkcell aboneleri bilgisayar ve cep telefonlarından ucretsiz şekilde ulaşabiliyor. Turkcell olarak rekabet yeteneğini ve verimliliklerini artırmak isteyen tum kurumsal muşterilerimizin yanında olmaya, onlara teknolojinin gucuyle guc katmaya devam edeceğiz. Kısacası, artık işinizi kurarken yanınızda Turkcell gucu var” dedi. İşini Turkcell’le Kur “İşini Turkcell’le Kur” başlığı altında sunulan İlk Adım Paketi ve Yeni Muşteri Paketi’yle, henuz iş kurma sureclerinin başında olan ya da kucuk olcekli calışan şirketlere, altyapı ve pazarlama alanlarında onemli kolaylıklar getiriyor. ‘İlk Adım Paketi’yle, internet, telefon ve faks hizmeti de dÂhil olmak uzere tum temel iletişim ve teknoloji ihtiyaclarını tek elden kolayca karşılıyor. ‘Yeni Muşteri Paketi’ ise firmaların mobil pazarlama sistemlerini kullanarak muşterilerine ulaşmasını sağlıyor. İlk Adım Paketi’nde neler var? İlk Adım Paketi’yle işlerini yeni kuran şirketlerin temel ihtiyacı olan internet, telefon, faks gibi hizmetler toplu olarak sunuluyor. Paket; Turkcell Superonline altyapısı ile sabit internet (25 Mbps Limitsiz 100GB Hız Alanlı Fiber İnternet Paketi/Yalın ADSL), Sabit Numara Tahsis/Taşıma ve Ofisten Her Yone Dakika Paketleri, Ofisten Her Yone VoIP 200 dakika, İşin Cebinde Calsın ve Akıllı Faks hizmetlerini iceriyor. Paket’e uye olan Turkcell kurumsal muşterileri, fiber internet ve yalın ADSL hizmeti icin aktivasyon, modem ve kurulum ucreti odemiyor. Akıllı Faks icin 20TL olan aktivasyon ucreti alınmıyor ve kampanya kapsamında ekstra bir ucret odemeden 10 sayfa faks alınıp gonderilebiliyor. 24 ay taahhutle ayda 69 TL’ye alınabilen İlk Adım Paketi’ne sahip olmak icin ISKURUYORUM yazıp 2222 kısa mesaj gondermek yeterli. Yeni Muşteri Paketi’nde neler var? Temel pazarlama ihtiyacları gozetilerek oluşturulan Yeni Muşteri Paketi’nde, firmaların mobil pazarlamayı kullanarak muşterilerine ulaşmasını sağlayan Toplu Mesajlaşma, Anında Cevap (interaktif haberleşme) ve Turkcelliler’e Mesaj hizmetleri yer alıyor. Turkcell Yeni Muşteri Paketi’ni ilk uc ay boyunca 49 TL’den ve cayma bedelsiz satın almak mumkun. Paketi almak icin ISKURUYORUM yazıp 2222 mesaj gondermek yeterli. __________________