Gnctrkcll’lilere, paketlerindeki dakika kadar internet hediye!
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Gnctrkcll’lilere, paketlerindeki dakika kadar internet hediye!
-
11-10-2019, 23:13:56Kayıtlı Üye"Seni Seviyorum İnternetim" diyen Gnctrkcll’lilere, paketlerindeki dakika kadar internet hediye! Turkiye’nin en buyuk genclik kulubu gnctrkcll'in hediye internet paketi kampanyası başladı. Kampanyaya katılmak icin abonelerin NETSİZOLMAZ yazıp 2222’ye gondermesi yeterli. Kampanya kapsamında paketlerinde en fazla 250 dakikası olanlara 250 MB, 251-500 arası dakikası olanlara 500 MB, 500 uzeri dakikası olanlara ise 1 GB internet paketi hediye ediliyor. Kampanya kapsamında yayına giren reklam filminde gencler, 90’lı yıllarda Turk pop muziğinin en sevilen şarkılarından biri olan Rafet El Roman’ın Seni Seviyorum şarkısının yeni bir versiyonu eşliğinde internetlerine duydukları aşkı, ondan asla ayrı kalamamalarını komik bir dille anlatıyorlar. Daha once de bircok gnctrkcll filmine imza atmış Manajans/JWT imzasını taşıyan filmin yonetmenlik koltuğunda DEPO Film'den Gonenc Uyanık oturuyor. Reklam filminin kunyesi: Kreatif Direktor: Sami Basut Kreatif Grup Lideri: Murat Yaylagul Art Direktor: Renan Erdener Muşteri Grup Direktoru: Sinan Bilsel Muşteri Temsilcisi: İlay Tekeci Produktor: Şafak Serter Stratejik Planlama: Yuda Sağman __________________