Turkcell Anadolu’daki şirketleri teknolojiyle buluşturuyor Turkcell, “İş’te Teknoloji Hamlesi” vizyonuyla Denizlili şirketleri teknolojik donuşume cağırıyor Turkcell’in, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji cozumlerini kullanarak, daha hızlı ve kÂrlı olmalarını sağlamak, buyumelerine katkıda bulunmak amacıyla duzenlediği “İş’te Teknoloji Hamlesi” toplantılarının 2014’teki yedinci durağı Denizli oldu. Turkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, “İş’te Teknoloji Hamlesi” vizyonu doğrultusunda, şirketlerin buyumesine teknolojiyle destek olmak uzere gercekleştirdiği Anadolu turuna devam ediyor. Anadolu’yu adım adım gezerek, mobil ve sabit iletişim teknolojilerinin şirketlere sağladığı faydayı, teknolojik donuşumu yaşamak isteyen şirketlerle birebir temasa gecerek anlatan Turkcell, bu seneki organizasyonların yedincisini Denizli’de gercekleştirdi. Şirketlerin başarısına teknolojiyle destek olmak icin başlattığı turda, şimdiye kadar 21 ilde 6 binin uzerinde kurumsal muşterisiyle buluşan Turkcell, Turkiye’nin dort bir yanındaki şirketlere teknolojiyle fark yaratma fırsatlarını anlatıyor. Denizli Sanayi Odası Başkanı Mujdat Kececi’nin acılış konuşmasıyla başlayan organizasyon, Turkcell Genel Muduru Sureyya Ciliv’in “Teknoloji ve İnovasyonla Yeni Bir Dunya” başlıklı konuşmasıyla devam etti. Turkcell Genel Mudur Yardımcısı Selen Kocabaş’ın Turkcell teknolojisiyle şirketlerin başarısına sağlanan destekle ilgili gercekleştirdiği “İş’te Teknoloji Hamlesi” sunumunun ardından da, Turkcell’in mobil ve sabit teknoloji cozumlerini kullanarak fark yaratan Pekdemir Ciftliği ortaklarından Adnan Pekdemir, Denizli Belediyesi Beltaş Genel Muduru Metin Teke, Gediz Elektrik Dağıtım Bilgi İşlem Muduru Armanc Camlıbel, Kalbim Gıda yetkilisi Cem Doğu katılımcılarla başarı hikayelerini paylaştı. Sureyya Ciliv:” Şirketlerin işlerinde fark yaratması ancak ve ancak teknolojik donuşumle mumkun” Turkcell Genel Muduru Sureyya Ciliv yaptığı konuşmada: “Turkcell, bugun kurumsal pazarın lideri ve 520 bini aşkın şirkete hizmet veriyor. Turkcell’li olmayı secen şirketler icin fark yaratmak, onları teknolojiyle bir adım one taşıyabilmek icin yoğun bir caba icerisindeyiz. Biz istiyoruz ki, boyutu ve faaliyeti ne olursa olsun tum şirketler bu fırsatı yakalasın. Anadolu’nun dort bir yanında Turkiye ekonomisini her gecen gun daha iyi noktalara taşıyan binlerce şirket var. Turkcell olarak oncelikli hedefimiz bu şirketlerin teknik ekipleriyle birlikte calışıp, Anadolu'da iş ortaklığı ekosistemini buyuterek yerel değeri guclendirmek.” dedi. Gunumuz dunyasında şirketlerin ancak teknolojik donuşumle işlerinde fark yaratabileceğinin altını cizen Ciliv konuşmasına şoyle surdurdu: “Bir sanayi, ihracat ve ticaret merkezi olan Denizli’nin de bu teknolojik donuşumu gercekleştirerek ulke ekonomisine katkısını surdureceğine inanıyorum.” Selen Kocabaş: “Son yıllarda Denizli’ye 57 milyon TL’lik yatırım gercekleştirdik” Denizli’deki Teknoloji Hamlesi toplantısına katılan Turkcell Genel Mudur Yardımcısı Selen Kocabaş da gercekleştirdiği sunumda “2013 yılında ulke ekonomisine 1,5 milyar TL katkı sağladığımız makineler arası iletişim teknolojisiyle kurumsal muşterilerimize hesaplı, pratik, hızlı ve faydası kanıtlanmış cozumler sunuyoruz. 32 bin km’lik fiber altyapımız, tek noktadan toplu iletişim cozumlerimiz, kurumsal muşterilerimize hizmet veren 1000 cağrı merkezi calışanımız ve 1400 kurumsal satış ekibimizle muşterilerimize en iyi hizmeti goturuyoruz. İhracat ve sanayinin merkezi Denizli icin de yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Son yıllarda Denizli’ye yaptığımız toplam yatırım rakamı 57 milyon TL’yi buldu. Bunun yanında, on binleri aşkın kurumsal muşterimize hizmet goturuyoruz. Denizli Belediyesi ile gercekleştirdiğimiz projelerimizle Denizli halkının da hayatını kolaylaştırıyoruz. Belediye otobuslerinde, park ve bahcelerde, otopark ucretlendirmede verdiğimiz internet hizmetlerimizden gunde ortalama 200 bin Denizlili faydalanıyor” dedi. Kamudan medya ve finansa, enerjiden lojistiğe, perakende, inşaat ve sağlık sektorlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede muşteri ihtiyaclarına yonelik “Altyapı”, “Yonetim” ve “Pazarlama” olmak uzere 3 temel alan belirlediklerini ve yeni iş modelleriyle bu alanlarının her birine ozel setler oluşturduklarını ifade eden Kocabaş, bu setlerin icinde her boyutta şirketin hedeflenen ihtiyacını karşılayacak cozumlerinin bulunduğuna dikkat cekti. KUTU 1 – Hayali dukkan acmak Teknoloji Hareketi Toplantısının katılımcılarından biri de, Turkcell’in TİSVA işbirliğiyle hayata gecirdiği Ekonomiye Kadın Gucu projesi kapsamında mikrokredi alarak işini buyuten Atiye Tanrıover oldu. Şu an Acık Oğretim Fakultesinde Okul Oncesi Bolumunde Anaokulu Oğretmenliği okuyan, evli ve uc cocuk sahibi xx, 2010 senesinde mikrokredi ile tanışıyor. Evde makarna kesip satarken kredi kullandıktan sonra işini ceşitlendirerek yastık kılıfı, zeytin ve turşu satışına da başlıyor. Teknoloji Hareketi Toplantısı’nda konuşma yapan Atiye Hanım şunları soyledi:” Kazandığım sadece cocuklarımın eğitim masraflarını değil, kendi eğitim masraflarımı da karşılıyorum. Ayrıca ev ihtiyaclarına az da olsa destek oluyorum. Eşimin omzundan bir yuku almış olduğum icin mutluyum. Bu arada internetten kendime bir dukkan actım. Buradan urunlerimi tum Turkiye’ye pazarlamayı hedefliyorum. Eşim diyabet hastası olduğu icin diyabetlilere yonelik tatlı ve recel ceşitleri yaparak bunları internetten ve acmayı planladığım dukkanımdan satışa sunmayı istiyorum. Bizlere bu desteği sağlayan mikrofinans ailesine ve Turkcell’e teşekkur ederim.” __________________