Artik Sabit Ucret Odemeyin!
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Artik Sabit Ucret Odemeyin!
-
11-10-2019, 23:07:58Kayıtlı ÜyeBTK nın sabit telefon numaralarını da taşıma izni vermesinden sonra Turk Telekomun sabit telefondaki tekel durumu ortadan kalktı. EkoGSM firması da hem yeni numara alabileceğiniz (850 veya coğrafi) hem de mevcut sabit telefonunuzu taşıyabileceğiniz bir oluşum olan NetGSM’in sorumluluğu benim tarafımdan yurutulen bayisidir. EkoGSM olarak hızlıca nasıl telefon numaranızı alabileceğinizi, taşıyabileceğinizi anlatmak istedim. Kayıt olurken verdiğim adres uzerinden kayıt olduğunuz takdirde bayiniz biz oluyoruz. Bayiniz olmamızın ceşitli avantajları olacak. Orneğin işlemlerinizi veya olası sorunlarınızı oncelikli olarak hızlı şekilde cozebiliriz. Ayrıca ilerleyen donemlerde oluşturacağım kampanyalar ile muşterilerimize ceşitli avantajlar sağlayacağız. Ayrıca muşterilerimize tedarik etmeleri gereken VOIP cihazları konusunda da yardımcı olmayı planlıyoruz. Zira ulkemizde henuz VOIP yeterince yayılmadığından ve kuruluşlar kendi urunleri icerisinde bu hizmeti sunduklarından cihaz bulmak zor ve pahalıya mal olmaktadır. Yine NetGSM firmasının gelecek donemlerde bayilerine tanıyacağı ozel imkanlar sayesinde bayi altı muşterilerin ozel promosyonlardan faydalanma imkanı olacaktır. Ayrıca benim kişisel olarak uyelerimin kullanım durumlarına yonelik, planladığım avantajlar, ucretsiz kurulumlar ve duşunduğum hediyeler bulunmaktadır. Adımları Kısaca Anlatmak İstiyorum. 1. Adım ( Kayıt Olma ve Numara Tahsisi) http://www.ekogsm.com adresinden hızlıca başvurunuzu yapabilirsiniz. Mesai saatleri icerisinde iseniz ve aşırı yoğunluk yok ise henuz başvurunuzu tamamlamadan vermiş olduğunuz cep telefonu numaranızdan muşteri temsilcileri tarafından aranacak ve bilgilendirileceksiniz. Uyelik Bilgilerinizi tamamladıktan sonra numara tahsisi bolumune gececeksiniz. Buradan ister 850 li isterseniz yaşadığınız şehrin alan koduna ait bir numara secebilirsiniz. (Ozel numara talepleriniz icin bana ulaşabilirsiniz.) İşlemlerinizi tamamladıktan sonra sistem tarafından size istenen belgeleri verilen adrese mail atmanızdan cok kısa bir sure sonra hattınız aranmalara acık hale gelecek. Numara alma işleminiz bu kadar basit ve hızlı şekilde gercekleşmektedir. Almış olduğunuz numaradan arama yapabilmeniz icin ise, guvenlik acısından aynı belgeleri Firmaya posta yoluyla ulaştırmanız gerekmektedir. Artık panelinizi kullanarak tum Cağrı/SMS/Fax, Tarife, Paket İşlemlerinizi gercekleştirebilirsiniz. Sistemi ister akıllı telefonunuzdan, ister bilgisayarınızdan, ister tabletinizden, isterseniz yerel telefonunuzdan kullanma imkanınız vardır. İnternet bağlantısı olan her yerden, numaranızdan arama yapabilir ve aranabilirsiniz. Ayrıca onemli bir not olarak belirtmek isterim; aldığınız numarayı Turkiye’deki herhangi bir sabit telefona veya Cep telefonuna ucretsiz yonlendirme imkanınız bulunmaktadır. Onemli Not: Ayrıca NetGSM aboneleri ve dolayısıyla EkoGSM aboneleri arasında konuşmak tamamen ucretsizdir. Uygun paketler vasıtası ile gerek yurtici, gerekse yurt dışı aramalarınızı ve Coklu SMS işlemlerinizi uygun fiyatlara gercekleştirebilirsiniz. Ayrıca sadece kullandığınız zaman ve kullandığınız kadar odeme yaparsınız. EkoGSM de sabit ucret bulunmamaktadır. Turk telekom sabit ucretleri tarifesine gore en ucuz ortalama 15TL’den başlamaktadır. Numara taşımak isteyen kullanıcılar bana ayrıca ulaşırlar ise yardımcı olurum. Sormak istediğiniz tum sorularınızı konu altından paylaşarak veya ozel mesaj ile ulaşarak sorabilirsiniz. VOIP Adaptor ihtiyaclarınız ve kurulum işlemleri icin yine bana ulaşabilirsiniz. İyi calışmalar dilerim. EkoGSM Web Adresi : www.ekogsm.com dur. Detaylı bilgilere ve tarifelere firma sitesinden ulaşabilirsiniz. __________________