Zenginseniz faturaliyla ugrasir misiniz ??
Mobil Operatörler & Kampanyalar0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Operatörler & Kampanyalar
- Zenginseniz faturaliyla ugrasir misiniz ??
-
11-10-2019, 23:06:46Kayıtlı ÜyeEvet millet zengin olma ihtimalim var İddaadan yakin tarihte..* Sizce hazir kart rahat degil mi ??* Turkcelldekiler paso faturali ol diyolar..* Ben tl yukleterek kullanmayi seviyorum..* Forever kontorlu hat benim fikrim !!* Bugun bir hazir kart daha alacagim birazdan..* Gencturkcelliyim yedek bir kart daha gerekiyor..* Vinn da alacagim yeni karti internet olarak kullancam..* Bir de leptop alacam ama vinnla bu ikisini gelecekte alcam..* Bugun turkcellden 2.hatti almaya gidecegim..* Bu konuyu actim cunku turkcell hakkinda yorum lazim.* Nasil turkcell bi sikayetiniz var mi bunlardan ??* Ben faturali hic kullanmadim hep oneriyolar faturasiz daha iyi bence.* Cunku ne kadar yuklersen onu harcarsin kontor.* Faturanin ne kadar artacagina guvenmek zor.* Ptt ile ugrasacama zaten turkcell var ne gerek var ordan net almaya dedim.* Pttden net baglayacagina..* Git vinn al usb bellek gibi kullan leptopu nereye goturursen orda kullanirsin yaninda vinn.* Bence en iyi taktik 2 hat alip birini vinn a takip net olarak kullanmak. Diger hattinizi da telefon olarak kullanirsiniz..* Olay bu..* Vodofone ve avea hakkinda kullanan varsa net vs benim gibi yorum yazsin..* Ben turkcellin pahali oldunu biliyorum ama onemli olan kaliteli olmasi.* O yuzden para mesele degil..* __________________